Publicerat december 2018
Sweetspot 360 är ett affärssystem för golfanläggningar med fokus på lönsamhet som automatiserar och optimerar klubbens processer för ge möjlighet att göra golfupplevelsen bättre för sina gäster och medlemmar. Hills har nu valt Sweetspot som bokningssystem, något som på sikt kommer ersätta bokning via GIT, Golfens IT-system. Mats Sterner, VD på Hills, kommenterar;
“Sweetspots bokningssystem hjälper oss att bättre förstå hur vi ska prissätta en golfrunda på Hills, och på så sätt öka tillgängligheten. Vi ser även stor utvecklingspotential i att på sikt kunna integrera andra tjänster än golfrundor i systemet.”

”Hills ligger redan långt fram i sina strategier för hur en modern anläggning ska drivas, vi ser verkligen fram emot att få stötta och tillsammans med teamet på klubben utveckal det ännu mer genom automatisering och digitalisering, kommenterar Henrik Linde” Sweetspots grundare.