Uppdaterat 15 januari 2016
Vårt duktiga Fustra-team hos Hills Sports Club bjuder nu in till en kostnadsfri ”prova-på”-dag, lördagen den 16 januari på Hills med start 10.00. Anmäl ditt intresse till betina.kortelainen@fustra.se.

”Nu när alla helger är över är det skönt att komma in i bra rutiner igen, eller kanske skapa bra rutiner om de varit frånvarande en längre period. Vi vill därmed bjuda in er alla till en helt kostnadsfri Fustra-dag. Det spelar ingen roll om ni har tränat tidigare eller inte, Fustra passar alla oavsett nivå.

Vill ni förbereda er inför golfsäsongen och ta svingen till en annan nivå så är detta ett ypperligt tillfälle. Genom Fustras träning förbättras er rörlighet, stabilitet och styrka vilket i sin tur gör att golfen kommer gå bättre. Har ni andra mål som till exempel tappa vikt, bli av med smärtor i rygg, nacke och axlar eller helt enkelt stärka upp kroppen så har även ni hamnat helt rätt på vår Fustra-dag.

Vi börjar klockan 10:00 med en genomgång av vad Fustra-metoden är, hur den fungerar, varför den fungerar och hur den kom till. Sedan tar vi med er in i gym och/eller juniorrum. Beroende på hur många deltagare vi blir får ni testa ett pass med Fustra, vad gör vi egentligen med pinnen varje pass och hur stärker vi upp vår mage/rygg och rättar till vår hållning är några av frågorna som ni kommer få svar på.

Efter passet finns möjlighet att boka in provträningar, prata med oss tränare och mingla runt lite. Det kommer finnas lite lättare tilltugg och dryck vid 12:00 och självklart svarar vi på alla era frågor vid minglet.

För att kunna beräkna hur många tränare vi ska ha på plats så behöver ni anmäla er till oss genom Betina på betina.kortelainen@fustra.se senast 13/1. Alla är välkomna, även du som inte är medlem i Hills Golf & Sports Club, så ta gärna med en vän!”

Jarkko, Betina, Claudia och Team Fustra

Vad: Prova på Fustrametoden!
När: lördag 16 januari 10.00-12.00
Pris: ingen kostnad! Anmäl ditt deltagande till betina.kortelainen@fustra.se eller info@hillsgolfclub.se.

Inbjudan i PDF-format hittar du här: 2016 01 Fustra prova på 16 jan