Publicerat 29 februari 2016
Inbjudan till alla Hills medlemmar!
Välkommen till två härliga inspirationsdagar med Hills Sports Club! Vi värmer upp inför årets golfsäsong med en helg som är tänkt att ge både verktyg och motivation för ett friskt, välmående och aktivt 2016. Oavsett om du vill delta i hela programmet, eller bara delta i någon enstaka aktivitet, så är du varmt välkommen till vår kickoff som är fylld med inspiration för ett friskt, välmående och aktivt 2016.

På programmet

• Jarkko Kortelainen presenterar Fustra-metoden och håller ”prova-på” -pass
  • Yoga med Cecilia Edfors
  • Föreläsning med Daniel Grestam och Jarkko Kortelainen om vikten av rörlighet och stabilitet i golfträningen
  • Rörlighetspass med Claudia
  • Lekfullt pass med balanspinne för våra yngsta, 5-12 år
  • Massagebehandling
  • Akupunktur
  • Hälsosamma tilltugg och drycker

Under helgen presenteras en rad olika aktiviteter som teamet från Fustra håller i. Du ges också möjlighet att prova på vad akupunktur och sports massage innebär och kan göra för att hjälpa just dig, men även rörlighetstester. Hela helgen är kostnadsfri, men vi behöver få in din anmälan till samtliga aktiviteter, inklusive lunch. Maila till info@hillsgolfclub.se eller ring oss på 031-727 1500 senast 15 mars, ange numret på de aktiviteter du vill delta i (ingen begränsning i antal). Akupunktur och massage sker genom tidsbokning, kontakta receptionen för mer information om lediga tider. Inga förkunskaper krävs för att delta i något av passen under helgen.

Lördag 19 mars

10:00 Barnpass i Juniorrummet PASS nr 1
Våra juniorer i åldern 5-12 år får testa på att använda vår balanspinne. Det blir en lagsport som vi hoppas lockar till många skratt, men som samtidigt är en utmaning anpassad för barnets ålder.

11:00 Fustrapass i Juniorrummet PASS nr 2
Nu får ni chans att prova på Fustra, hur det känns att träna med metoden och varför det är bra att träna fustra.

12:00 Lättare lunch samt presentation PASS nr 3
Hills VD Mats Sterner, Fustras Jarkko Kortelainen och Hills PGA pro Daniel Grestam hälsar välkomna och ger sin syn på varför Hills Sports Club, Fustras träningsmetod och golfträning hör ihop.

13:00 Rörlighetspass i Juniorrummet PASS nr 4
En timmes rolig och givande träningspass med Fustras Claudia.

15:00 Mingel, snacks och bubbel avslutar dagen. Ingen föranmälan behövs. Nu ges även chans att boka in provträningar, gruppträning och ställa frågor.

Under lördagen finns det möjlighet att boka kostnadsfri akupunktur och sports massage. För information om lediga tider och bokning, maila info@hillsgolfclub.se eller ring 031-727 1500.

Anmälan samt akupunktur och sports massage

Under både lördag och söndag finns det möjlighet att boka kostnadsfri akupunktur och sports massage. För information om lediga tider och bokning, maila info@hillsgolfclub.se eller ring 031-727 1500. Det är också hit du ringer för att boka in dit på pass 1-10 enligt ovan.

Söndag 20 mars

11:00 Burnpass i Juniorrummet PASS nr 5
Fustras Claudia rivstartar dagen med ett fysiskt utmanande träningspass.

12:00 Yoga i Juniorrummet PASS nr 6
Cecilia Edfors håller en dynamisk Hathaklass med influens från Anusara, Ashtanga och Global Yoga.
Core och Atletisk hållning är i fokus tillsammans med andning och sekvenser som hjälper dig att bli starkare och mer flexibel. Positionerna är utmanande och tillgängliga för alla nivåer. Målet är att få din kropp i så bra balans som möjligt och huvudet i mental fokus så att din prestation blir bättre i varje situation. Strävan efter ’Perfect Alignment’ är främst för att förebygga, stärka och undvika skador.

Inga förkunskaper i yoga behövs för att du ska kunna delta i detta pass.

13:00 Barnpass i Juniorrummet PASS nr 7

13:00 Föreläsning; ”Därför ger Fustra-metoden dig en rörlig och stabil golfsving”. PASS nr 8
Fustras Jarkko Kortelainen och Hills PGA pro Daniel Grestam ger oss en inblick i hur Fustra med sina metoder enkelt förbättrar din golfsving. Under föreläsningen får du svar på frågor som; Varför är det så viktigt med rörlighet och stabilitet i golfträningen? Hur fungerar Fustra-metoden, hur kom den till och vad kan den hjälpa dig med? Varför är vår hållning sämre och sämre? Är vi gjorda för att sitta så mycket som vi gör i dagens samhälle? Varför är det så viktigt med rörlighet och stabilitet i din golfträning. Daniel och Jarkko har alla svar.

14:00 Fustrapass i Juniorrummet PASS nr 9
Fustras egen Jarkko Kortelainen håller i träningen och ger alla en möjlighet att prova på den populära metoden.

14:45 Avslutning med lättare lunch PASS nr 10
Ni har då även chans att boka in provträningar, gruppträning och ställa frågor.