Publicerat 23 februari 2017
Välkommen på ett vårmöte samt en inspirerande föreläsning av Fanny Sunesson! Den 22 mars träffas vi på Hills med start 17.45 för de som önskar inleda kvällen med en välsmakande soppa, signerad Hills Restaurang. Mötet börjar 18.00 och beräknas vara slut 20.00. Alla Hills damer, med vänner, är varmt välkomna, medlemskap i Hills är inte ett krav!

NÄR: 22 mars, start 18.00

VAR: Hills Golf & Sports Club
För den som önskar kommer restaurangen att servera en god, värmande soppa med nybakat bröd för 85:-/pers (betalas i restaurangen). Glutenfritt bröd kommer finnas, har du andra allergier meddela oss gärna. Soppan serveras från kl.17.45.

AGENDA:
– Soppa och mingel
– Kort presentation av säsong 2017 för oss damer på Hills
– Inspirerande föreläsning med Fanny Sunesson om hennes tankar kring att leva ett hälsosammare liv, prestation och hennes resa som caddie på världstourerna i golf.

Vi kommer sälja lotter under kvällen med fina priser som delas ut mot slutet av mötet. Vinst från försäljningen går oavkortat till Hills damaktiviteter.

OSA
Senast 19 mars till info@hillsgolfclub.se eller via vår Facebook/Hills Änglar. Du får gärna ta med dig en vän, medlemskap på Hills är inte ett krav! Glöm inte meddela om du/ni vill ha mat.