Publicerat 4 augusti 2018
Den 1 september 2018 inför Hills Golf & Sports Club en inträdesavgift i ålderskategorin 28+ som tas ut vid tecknande av medlemskap i klubben från och med detta datum. Beloppet är en engångsavgift och återbetalas inte vid utträde. Avgiften gäller endast ålderskategorin 28+. Blir du medlem innan 1/9-18 men är yngre än 28 vid inträdestillfället, behöver du inte betala en inträdesavgift det år du fyller 28 givet att du kontinuerligt är medlem under tiden.

Inträdesavgift GOLF: 10.000:-
Inträdesavgift SOCIAL: 1000:-

MEDLEMSAVGIFT

Förutom engångsavgiften tillkommer, som på alla andra golfklubbar, en medlemsavgift som löper så länge du är medlem. Avgiften kan du välja att betala per kalenderår som en engångsavgift, eller dela upp med månadsbetalning via autogiro. Väljer du månadsbetalning löper medlemskapet i 12 månader från tecknandet.

Läs mer om hur du gör för att bli medlem här.