Lagom till att Sara Djos börjar varva ner inför den stundande mammaledigheten är Hills nya golftränare Jonathan Grogan på plats. Jonathan kommer i första hand jobba vidare med många av de träningsgrupper Sara utvecklat framgångsrikt, och täcka upp under tiden Sara är ledig. Daniel Grestam, Hills Head Pro kommenterar:

Vi jobbar som ett team i tränargruppen på Hills och det kommer bli ett avbräck när Sara blir mammaledig, vi kommer sakna henne mycket. Hon kommer dock vara tillbaka på plats så fort hon känner sig redo, definitivt innan nästa säsong kör igång. Då är det mycket glädjande att Jonathan Grogan kommer in i vårt team lagom till Saras ledighet. Jonathan är mycket driven och har en bakgrund som duktig tävlingsspelare men också som en tränare till både duktiga juniorer och till medlemmar på klubbar i både Tyskland och England. Jag ser verkligen framemot säsongen och känner mig säker på att Jonathan kommer bli en tillgång för alla medlemmar på klubben!

Mer om Jonathan Grogan

36 år gammal, gift med tre söner. Ursprungligen från Liverpool, England. Har arbetat som PGA pro sedan 2005 och är medlem i brittiska, tyska och även svenska PGA. Så här presenterar han sig själv;

My training and all of my background has come from the Northwest of England ie the Southport area of England where I got to play and train and compete at the great courses of Southport and Ainsdale which was my home course and Royal Birkdale and Hillside and so forth . To watch numerous open qualifying at Southport and Ainsdale and to watch Opens being played at my doorstep was a massive drive for me to be a great player and coach .

My father is also a golf Professional in Hamburg Germany at Green Eagle Golf Course home of the Porsche Open European tour event . Where your Mr Edfors played extremely well 🤓 I have been coaching in Germany for the last 7 years in Hamburg. Also been coaching some of Germany’s up and coming talents and also been playing a lot of tournaments for my self .

I have moved recently to Sweden and live in Alingsås with my family and I am proud and exited to join the great team at Hills Golf , and to work with Daniel and Sara .

What I will be contributing to Hills and the members is a fully professional work ethic and a huge desire to improve in all aspects in Golf.

I’m looking forward to meeting you all throughout the spring time and so forth .

Jonathans kontaktuppgifter är mobil 072-914 83 25, epost jonathan.grogan@hillsgolfclub.se