Publicerat 4 juli 2017
En av sommarens kanske roligaste nyheter för dig som är ”Lightmedlem” på Hills, är att från och med nu ingår även gym, padel och 500 rangebollar per år i ditt medlemskap. Priset är oförändrat. Samtidigt har vi döpt om produkten, och kallar den nu för Clubmedlemskap. Ändringen har redan trätt i kraft, så vill du ta del av detta ”nya”, kontakta Hills reception via 031-7271500 eller info@hillsgolfclub.se. Här hjälper vi dig med bollkort till rangen och att hämta ut en accessnyckel (engångskostnad 1000:- ) som behövs för att komma in i gymmet.

Övriga medlemskapsformer, Fullvärdig och Social, är oförändrade i sin paketering.

Vi kände att det var dags att vidareutveckla medlemskapet som kallats ”light”. Hills koncept är ju som bekant mer än ”bara golf” och det är viktigt att alla medlemmar känner samma tillhörighet. Vi hoppas att nyheten tas emot väl, kommenterar Mats Sterner, VD Hills.

Medlemsvillkoren är inte ändrade, utan gäller som tidigare (läs mer här).