Inbjudan till vårmöte för alla medlemmar

Publicerat 23 mars
Alla medlemmar och partners bjuds nu in till vårmöte för Hills Golf & Sports Club. På agendan står bland annat en presentation av Claes Nilsson om Nordea Masters i augusti, samt en uppdatering kring allt annat som händer på klubben under säsongen som stundar. 
Datum: 11 april
Tid: 18.00-19.30 på Hills
Plats: Hills klubbhus
OSA gärna till info@hillsgolfclub.se.

Varmt välkomna önskar Mats Sterner med personal

Välbesökt vårmöte för Hills damer

Publicerat 22 mars 2018
Vilket händelserikt år 2018 lär bli för damerna på Hills! Ikväll trotsade man vädergudarna och kickade igång golfsäsongen med ett traditionsenligt vårmöte. Ett stort tack till Camilla Kallin, Emma Green och Carin Hjalmarsson Koch för inspirerande föreläsning, samt till Damsektionen för ett välplanerat möte! Vill du läsa mer information om vad som händer för damerna på Hills i år, besök denna länk
Läs mer

Hills Restaurang öppen påskdagen och annandag påsk

Publicerat 22 mars 2018
Restaurangen kör helgöppet på påskdagen och annandag påsk (1-2 april) med specialmeny (se länk). De erbjuder även smörgåsar, något sött, kaffe, te och kylda drycker. Restaurangen är öppen båda dessa dagar 08.00-16.00 med servering av varm mat mellan 11.00-15.00. Övriga dagar i påsk är Hills klubbhus stängt men självklart är gymmet öppet som vanligt. 

Hills Women´s Golf Trophy spelas i år den 15 september

Publicerat 22 mars 2018
Trofén står nu på Hills och inväntar både våren och den tredje upplagan av den populära tävlingen, som i år går av stapeln lördag 15 september. Det blir en händelserik dag med 18 hål slaggolf, After Golf med mässa, mat och prisutdelning. Allt på Hills Golf & Sports Club! Mer information kommer under våren. SAVE THE DATE!

Inbjudan till Hills Ladies Invitation

Publicerat 21 mars 2018
Söndag den 17 juni är det dags för fjärde upplagan av Hills Ladies Invitation på Hills Golf & Sports Club. Du som är medlem på Hills bjuder in en golfspelande väninna till en heldag på Hills. Varje lag måste bestå av en Hills Dam och en gäst. Vi spelar poängbogey fyrboll/bästboll över 18 hål med shotgun. Läs mer

Damernas Hillskalender för 2018 nu klar

Publicerat 21 mars 2018
Är du tjej och medlem på Hills? Du vet väl att vi har en mycket aktiv damsektion som arrangerar både damtävlingar och sociala aktiviteter under året. Nu är schemat klart för 2018 och allt spännande som kommer hända hittar du via länken

Kung Bore hålls Hills i hårt grepp

Publicerat 16 mars 2018
Vintern börjar lida mot sitt slut och våren (sägs) vara i antågande. På Hills förbereder vi oss i vanlig ordning inför säsongsstart, men det mesta av banarbetarteamets arbete med spelytorna ligger fortfarande i träda. Course Manager Markus Lilleberg och teamet står beredda att köra igång så fort tjälen har släppt.
Läs mer

Tänk miljömedvetet – Läs Svensk Golf digitalt

Publicerat 12 mars 2018
Har du vant dig vid att läsa det mesta digitalt idag? Du vet väl tidningen Svensk Golf går att läsa via mobil eller surfplatta? Anmäl dig via den här länken och du går automatiskt över till att få tillgång till varje ny utgåva via mobila enheter, istället för i tryckt version.

60 nya golfbilar nu på väg till Hills

Publicerat 5 mars 2018
Nu är visningsexemplaret på plats i Hills klubbhus! 60 splitternya golfbilar står redo på Hills för alla våra golfande gäster när säsongen väl drar igång. Bilarna är svarta med skålformade säten, utrustade med USB-uttag, elektronisk p-broms samt är försedda med underhållsfria litiumbatterier vilket väsentlig förlänger tiden varje bil kan rulla innan ny laddning krävs. Och självklart följer GPS-systemet med även till den nya versionen.

Ytterligare 20 Hills-funktionärer vid Nordea Masters önskas!

Uppdaterat 8 mars 2018
Är du medlem eller partner till Hills och vill vara med som funktionär under årets tävling? Hills har tilldelats ansvaret för hål 18 och driving range samt putt- och chippinggreen , ett funktionärsskap som garanterar en upplevelse utöver det vanliga. Ett 30-tal medlemmar har redan anmält sig, och nu behövs ca 20 till!

Läs mer

Afternoon Tea på Hills Restaurang 7 april

Publicerat 6 mars 2018
Varmt välkommen på en klassisk Afternoon Tea!
Lördag den 7 april mellan 12.00-16.00 serverar Hills Restaurang en klassisk buffé där varma scones med klassiska tillbehör, smörgåsar med goda pålägg, dessertbord och även te och kaffe står till buds.
Kostnad: 195:-/person, barn upp till 12 år 100:-.
Boka din plats genom mail till restaurang@hillsgolfclub.se, telefon 031-727 15 25.

Anmäl dig till kurs i tävlingsledning 22/3 och 12/4

Publicerat 5 mars 2018
Nu är det dags att skaffa dig kunskap i tävlingsledning. Tävlingskommittén med Arne Hedström i spetsen håller en kurs vid två tillfällen, 22 mars samt 12 april. 
Kursen är mycket komprimerad och fokuserar på agerande under tävling samt resultatinmatning.

Läs mer

Inbjudan Hills Match Cup Dam

Publicerat 7 mars 2018
Trots att våren inte gjort sin entré riktigt än, är det dags att anmäla sig till Hills Match Cup Dam 2018. Ett okomplicerat sätt att lära sig hur man spelar matchspel, men också kul att mäta krafterna mot andra. Match Cupen drar igång i maj och spelas över hela säsongen. Finalspelet blir den 7 oktober, då vi även passar på att ha vårt höstmöte. All information om Match Cup finner du i damernas omklädningsrum, samt via Damsektionens sida (scrolla ner en bit i flödet på sidan du länkas till). 

Inbjudan till ”Sving möter mode” 6 maj

Publicerat 1 mars 2018
Hills damsektion, tillsammans med Carin Koch och Sara Djos, bjuder nu tillsammans in till en kul och inspirerande aktivitet söndag den 6 maj, på Hills. Samling 10.00 på rangen där aktiviteten inleds med 2,5 timmes gemensam sving- och närspelsträning. Därefter intas gemensam lunch vid 12.30 i klubbhuset, samtidigt med en modevisning av vårens kläder i samarbete med Dormy. Läs mer här. 

Hills Damer: Söker du en golfkompis?

Publicerat 7 mars 2018
Söker du någon att spela golf med i år, som du kanske inte haft en runda med tidigare? I damernas omklädningsrum hänger nu en A4 med rubriken ”Golfkompis”. Skriv upp dig här, så får du snart ett samtal från någon ny bekantskap! Välkomna!

Gemensamt världshandicap i golf år 2020

Publicerat 1 mars 2018
De första detaljerna kring det nya världshandicapsystemet där dagens sex stora system ska bli ett har presenterats. Från 2020 kommer golfare att kunna jämföra sig med varandra och spela på lika villkor överallt. Den största skillnaden mot dagens system är att spelarens handicap kommer att baseras på snittet av de åtta bästa av de tjugo senast registrerade handicapronderna. Läs mer

Hills söker restaurangpersonal inför säsong 2018


Publicerat 22 februari 2018

Nu söker Hills restaurangpersonal inför 2018 års golfsäsong, en period som för restaurangen varar från 1 april till slutet av september. Möjlighet till förlängning finns då restaurangen är öppen under hela året, främst med luncher på vardagar men även evenemang på kvällstid.

Läs mer

Biljetter till Nordea Masters: Ny kod ger 15% rabatt

Publicerat 23 februari 2018
För dig som ännu inte köpt din biljett till Nordea Masters; är du medlem eller partner till Hills får du 15% rabatt på enstaka biljettköp. Maila info@hillsgolfclub.se för att få din kod. Rabatten gäller inte på ungdomsbiljetter då denna summa skänks till välgörenhet. 

Dags för Damsektionens vårmöte 21 mars

Uppdaterat 26 februari 2018
Damsektionen håller sitt traditionsenliga vårmöte onsdag 21 mars på Hills Restaurang, 17.45-20.00 ca. Varmt välkommen om du är tjej och medlem på Hills. Ta gärna också med din väninna som kanske är nyfiken på allt kul som händer hos oss! 
Läs mer

Padel med Hills damer 18 februari

Publicerat 7 februari 2018
Varmt välkomna söndag den 18 februari där vi bokat upp några banor för 90 minuter Padeltennis för Hills damer. En perfekt eftermiddag för dig som är nybörjare och nyfiken på sporten. Vi börjar med en genomgång av alla regler innan vi kommer vi igång med spelet. Läs mer

Självplock på rangen!

Publicerat 3 februari 2018
Rangen är fortsatt öppen, men det kalla vädret förhindrar oss just nu från att tvätta bollarna. Det är därför självplock tillsvidare. Så fort det blir mildare temperaturer är vi tillbaka med vanliga rutiner igen. Välkomna!

Golf som friskvårdsförmån

Publicerat 2 februari 2018
F.r.o.m den 1 januari kan arbetsgivare godkänna golf som friskvårdsförmån för anställda. Flera aktiviteter inom golf är nu godkända; tex spelavgift, greenfee, kostnad för rangebollar, och golflektioner. För alla golfare på Hills innebär det glädjande beskedet till exempel: Läs mer

Afternoon tea på Hills 24 februari

Publicerat 2 februari 2018
Varmt välkommen på en klassisk Afternoon Tea!
Lördag den 24 februari mellan 11.00-16.00 serverar Hills Restaurang en klassisk buffé där varma scones med klassiska tillbehör, smörgåsar med goda pålägg, dessertbord och självklart även lösviktste och kaffe står till buds.
Kostnad: 195:-/person, barn upp till 12 år 100:-.
Boka din plats genom mail till restaurang@hillsgolfclub.se, telefon 031-727 15 25.