Damsektionen bjuder in: Lagtävling & höstmöte 17 oktober

Publicerat 11 september 2020
Lördag den 17 oktober spelar vi damer på Hills en lagtävling över nio hål med skojiga inslag. Tävlingen är kostnadsfri och gäller Hills medlemmar. Spelarna delas upp i 3- eller 4-mannalag. Alla kan vara med nybörjare som erfaren golfare. Bästa laget får pris. ANMÄL DIG TILL LAGTÄVLINGEN GENOM MIN GOLF.  Finalisterna i damernas MATCH CUP spelar A- och B-final samma dag.

Läs mer

Hills juniorer vidare till final i JSM Klubblag

Publicerat 7 september 2020
Efter vinst i ett mycket tight särspel gick Hills juniorlag till slut vidare i tredje omgången av JSM för klubblag. Nu väntar final senare i höst, där motståndet består av Landeryds GK, Abbekås GK och Vasatorps GK. Stort grattis gänget, grymt bra jobbat!
I HILLS LAG: Filippa Sundquist, Melwin Heyne Sundqvist, Jonatan Adler, Isabella Hahne, Casper Nerpin, Lisa Djerf, Carl Knauer, Beatrice Wallin, Ester Fägersten
Coach: Daniel Grestam

Spontantid nu bokningsbar genom Sweetspot

Publicerat 30 augusti 2020
Bokningsreglerna för medlemmar på Hills medger tre samtida bokningar där en fjärde är möjlig om den den bokas samma dag (en så kallad spontantid). En uppdatering av Sweetspot gör att denna spontantid nu enkelt och smidigt går att boka direkt i appen. Du behöver alltså inte längre ringa, eller maila, receptionen för att lösa ditt ärende. 

Starttider justeras i takt med höstens ankomst

Publicerat 25 augusti
Det märks att sommaren börjar lida mot sitt slut, främst genom solens upp- och nedgång. Vi anpassar därför starttiderna enligt följande:
Fr om 7 sept – första start 07.30
Fr om 14 sept – första start 08.00
Fr om 1 okt – första start 08.30 samt bokningsbart fram till 17.50
Fr om 1 nov – första start 09.00 samt bokningsbart fram till 16.50
Vid frågor, vänlig kontakta receptionen via info@hillsgolfclub.se

Hills åter högst rankad klubb!

Publicerat 22 augusti 2020
Hårt arbete lönar sig alltid, Hills är åter rankade som Sveriges bästa senior- och juniorklubb. Bra jobbat alla ni som ligger bakom siffrorna!
Källa: Golfdata

Läs mer

Bildkavalkad från Hills KM-helg

Publicerat 13 augusti 2020
Var du en ”måltavla” för Lars Göran Aasas kameralins under KM-helgen? Då kanske du hittar vad du söker här. Stort tack till LG för alla bilder! Läs mer

Hills nya klubbmästare

Publicerat 9 augusti 2020
Efter 36 hål har nu en rad nya klubbmästare korats. Hills golfbana visade upp sig från sin allra bästa sida och så gjorde även vädret. Även om det kan ha varit lite väl varmt… Vi gratulerar våra nya mästare och tackar samtidigt Tävlingskommittén med Magnus Larsson i spetsen för en väl genomförd tävling.
Läs mer

SPELA SCANDINAVIAN INVITATION TOURNAMENT SETUP PÅ HILLS 11-14 AUGUSTI

Publicerat 28 juli 2020
Minns du den fantastiska stämningen?
Kände du en längtan efter att spela banan när den var i absolut perfekt kondition? Den 11-14 augusti har DU chansen. Under fyra magiska dagar sätter vi upp banan, från tee till green, på samma sätt som när Europatourtävlingen Scandinavian Invitation gästade oss.

Är du inte medlem på Hills kan du boka och köpa din ”Tournament set up greenfee” för endast 1050:-/18 hål* genom bokningsappen Sweetspot. 
Läs mer

Skötseldagar månadsskiftet juli – augusti

Uppdaterat 23 juli 2020
Efter att ha sett mycket goda effekter av skötseldagarna i mitten av juni, har vi nu beslutat om nya dagar vid månadsskiftet juli/augusti. Arbetet är inplanerat 26-28 juli, samt 2-4 augusti. Första perioden bearbetas hål 1-9, andra hål 10-18. Arbetet innebär dressning och luftning av fairway, foregreen och runoffs. Banan håller stängt mellan 18.00 och 11.00 de angivna datumen, övriga tider är den öppen för spel. Sköteselarbetet påverkar inte spelupplevelsen i någon större grad, mer än visuellt. Lägesförbättring är i bruk.

Nu avgörs JSM Klubblag kvalsteg 1

Publicerat 23 juli 2020
JSM Klubblag kvalsteg 1 avgörs nu i dagarna två på Göteborgs GK och Hills kommer i vanlig ordning med ett taggat lag! Det är hård konkurrens om platserna för vidare kvalificering till Sverigefinalen. Läs mer

Då stänger rangen för underhåll

Publicerat 23 juli 2020
Driving rangen stänger onsdagar 20.00 för underhåll/bollplockning och öppnar igen torsdagar 08.30. Detta sker varje vecka om inte annat meddelats.

Inbjudan till ”Skojtävling” dam 11 augusti

Publicerat 22 juli 2020
Nu kör vi damer igång med skojtävlingar igen, detta år i ett corona-anpassat format. Spelformen är scramble över 9 hål, med en del ”knasiga inlägg”. Eftersom vi spelar i lag är det ett perfekt tillfälle att lära känna andra damer på klubben, på ett coronasäkert avstånd;) Läs mer

Demodag 21/7 – Utprovningsdag 23/7

Publicerat 15 juli 2020
På tisdag den 21 juli kör Erik Göterling demodag på Hills driving range med allt material från Titleist. Produktbussen är på plats och är öppen mellan 14.00-19.00 för alla som vill prova och få experthjälp. Det är bara att komma förbi när det passar, tidsbokning behövs ej.

Torsdag den 23 juli kör Erik vanlig utprovningsdag med tidsbokning. Han erbjuder då 45 minuter långa bokningsbara sessioner mellan 14.00-19.00. Även då finns tillgång till allt material från Titleist. Boka din tid genom mail till erik.goterling@hotmail.comLäs mer

Grymma Hillsinsatser under DM & Mästarmötet

Publicerat 6 juli 2020
Den gångna helgen spelades DM på Hills. Trots mycket besvärliga förhållanden med regn och blåst fick vi se exempel på mycket bra spel, framför allt från våra duktiga Hillsspelare. Isabella Hahne vann Dam-klassen i utklassningsstil med 139 (67, 72 ) slag var hon hela 20 slag bättre än tvåan. Herrklassen dominerades av Martin Söderberg som med 134 (66, 68) slag var 10 slag bättre än Michael Noreen. I herrklassen tog Hillsspelare 5 av de 6 första platserna. Läs mer

Rutiner för morgongolf på Hills

Publicerat 1 juli 2020
Det lockar att spela en tidig golfrunda nu under årets ljusaste veckor. För dig som är morgongolfare kommer här ett förtydligande om vilka tider och rutiner som gäller på Hills, allt för att skapa en bra upplevelse både för dig och banans personal. Läs mer

Tee 54 åter i bruk

Publicerat 26 juni 2020
Från och med idag, fredag, är tee 54 åter i spel och ett av våra större projekt för bättre spelytor är därmed avslutat. Välkommen att spela Hills!

Medlemsgolfen drar igång 1 juli

Publicerat 25 juni 2020
Nu är snart Medlemsgolfen igång för året, efterlängtad av många. Första spelomgången blir onsdag 1 juli, finalspelet den lördag 26 september. Det finns dock en hel del att tänka på, för dig som vill vara med.

  • Hålla avstånd för att minska risken för smittspridning
  • Ankomma till klubben max 1 timme före din starttid
  • Lämna klubben max 1 timme efter avslutad rond
  • Undvika att använda anläggningens omklädningsrum

Här finns all information om Medlemsgolfen. Notera särskilt nya rutiner kring scorekort, betalning samt vikten av att alltid föranmäla sig via Min Golf.

Skötselvecka på banan för bättre spelytor

Uppdaterat 20 juni 2020
Mycket spel på kort tid i kombination med en kall och torr vår har gjort att flera av våra spelytor är slitna och i behov av flera olika kvalitetshöjande skötselåtgärder. För att uppnå det bästa, och mest långsiktiga, resultatet har vi beslutat att genomföra en rad olika aktiviteter på kort tid. Detta kräver att banan stänger vissa tider på dygnet, för att banpersonalen ska få en chans att hinna med. Läs mer

Våra juniorer kan golfvett – kan du?

Publicerat 16 juni 2020
Att man som juniorgolfare noga får lära sig hur man återplacerar torv, krattar en bunker och lagar ett nedslagsmärke är nog ingen som blir förvånad över. Men hur lätt är det inte att glömma ”hur man gör” i takt med att åren går? Här får du enkla instruktioner av nästa generation golfare. Gör som våra juniorer, ta hand om vår bana på rätt sätt så att spelupplevelsen alltid är på topp. Det tjänar vi alla på!

Läs mer