Pulkaåkning förbjuden på driving rangen

Det var många pulkaåkare på Hills under förra helgen. Vi uppmuntrar barnen att vara ute och leka och ha roligt i snön, MEN då driving rangen är öppen så är pulkaåkning och lek på just driving rangen förenat med livsfara och därmed FÖRBJUDEN. Vi hänvisar istället till backarna på hål 1, 11 och 18.

Restaurang och reception håller stängt över jul & nyår

Publicerat 17 december 2020
Hills reception och restaurang håller jul- och nyårsstängt mellan 23 december och 10 januari, och öppnar igen med ordinarie verksamhet måndag den 11:e. Gym och omklädningsrum är som vanligt tillgängliga för våra medlemmar mellan kl 05-23 alla dagar (accessnyckel eller kod krävs). Vi har något begränsade tvättmöjligheter under jul- & nyårshelgen, så hjälp oss gärna genom att ta med en egen handduk, så att ingen riskerar att bli utan.

Rangekorten kommer att fyllas på med 2021 års pott under januari. Eftersom det kräver en del handpåläggning kommer korten tyvärr inte vara fulladdade till den 1:a januari, utan detta görs senare under månaden.

Rangen stängd mellan kl 13-15 på söndag

Publicerat 11 december 2020
Nu på söndag, den 13 december mellan kl 13-15, är det bollplockning på rangen. Rangen håller därför stängt mellan dessa tider, och är öppen som vanligt från kl 15 igen.

Julmiddag för upphämtning

Publicerat 2 december 2020
Med anledning av läget som råder kring covid-19 i Sverige, får vi tyvärr meddela att årets julsupé ställs in. Vi fortsätter att hålla öppet under dagtid, och erbjuder både dagens lunch samt en 3-rätters jullunch, men kommer alltså inte att hålla öppet under kvällar och helger i december. Läs mer

Förtur vid lektion och gruppträning

Publicerat 1 december 2020
Hills Golf Academy har, vid lektion och gruppträning på driving rangen, förtur på matta 1 och 2, samt följande dagar och tider:

Måndag kl 15.30-19.30, 3 st mattor
Tisdag kl 17.00-19.00, 4 st mattor
Onsdag kl 16.00-19.30, 4 st mattor
Torsdag kl 17.00-19.00, 6 st mattor
Söndag kl 10.00-12.00, 4 st mattor

Sex unika villor vid 2:ans green släpps snart till försäljning

Publicerat 1 december 2020
Våren 2021 startar försäljningen av sex stora, efterfrågade, villor på generösa tomter i söderläge med en unik utsikt mot Hills golfbana och 2:ans green. Villa Bok har flexibla 5-7 rok fördelade på cirka 206 kvm och tomterna varierar mellan 750-1040kvm. Arkitekterna har för dessa tomter ritat fram en stor villa med altandäck som vetter mot söder och med utsikt över golfbanan. Villornas arkitektur följer idén för hela området med genuina material, mustiga jordtoner och moderna linjer. Förutom från altandäckets söderläge kan du även njuta av dagens sista solstrålar på den stora terrassen mot väster på andra våningen. Läs mer

Golfbanan stängd för säsongen

Dagens kalla väder, tillsammans med de senaste veckornas regnande, har lett till att vi idag har tagit beslut om att stänga golfbanan för året. Vi bedömer att spel på våra gräsytor under de kommande veckorna inte kommer vara möjligt utan att orsaka skador, och väljer därför att stänga banan. Läs mer

Klubbhusets öppettider

Publicerat 16 november 2020
Men anledning av Covid-19 och utökade rekommendationer som påverkar vår restaurangverksamhet, har vi kortat ner öppettiderna för klubbhuset något. Klubbhuset kommer därför att hålla öppet måndag-söndag mellan kl 08.00-15.00. Frukost erbjuds från kl 08.00 och lunchen serveras, i vanlig ordning, mellan kl 11-14. Tiderna utökas sedan igen när vi drar igång serveringen av vår fantastiska julsupé, om bara några veckor.

Hills rekryterar Markus Forsbohl till tränarteamet

Publicerat 15 november 2020
Vi välkomnar Markus Forsbohl som ny golftränare på Hills! Markus har bred och mångårig erfarenhet som tränare inom golfen och kommer senast ifrån Lysegårdens Golfklubb där han varit i 17 år, varav de senaste 12 åren som Head Pro. Han var innan dess på bland annat World of Golf, Delsjö Golfklubb och varit caddy/coach på LPGA Touren under tre år. Han har också hunnit med uppdrag som assisterande landslagscoach vid ett flertal tillfällen genom åren. Läs mer

Fler tider för custom fit

Publicerat 3 november 2020
Då intresset varit stort har Erik Göterling från Titleist nu utökat antalet platser för klubbutprovningen på Hills den 14 november mellan kl 10.00-14.00. Det finns därför ytterligare sex st bokningsbara tider för club fitting.
Anmälan sker via mail till erik.goterling@hotmail.com.

Hills går över till vintergolf

Uppdaterat 2 november 2020
Med anledning av stora mängder nederbörd så håller vi, från och med den 2 november, endast en kortare vinterslinga öppen för spel. Slingan som spelas är hål nr 1, 2, 3, 7, 8 och 18. Övriga hål är stängda tills vidare på grund av väta.

Spel sker från slagmatta på hela spelfältet och dessa hämtas ut i receptionen eller restaurangen samt 1:a tee. Mattan lämnas sedan tillbaka efter rundan.
Varannan tid är bokningsbar och denna bokas som vanligt i Sweetspot. Banan är endast öppen för medlemmar, partners samt gäst till medlem. Läs mer

Regn stänger golfbanan

Publicerat 28 oktober 2020
Stora mängder nederbörd på kort tid har gett oss ett mycket blött Hills. Golfbanan är därför stängd onsdag och torsdag och eventuellt längre om det dåliga vädret fortsätter. Har du frågor om din starttid är du alltid välkommen att kontakta receptionen på 031-727 1500.

Final i JSM Klubblag

***Uppdatering: FINALEN I JSM KLUBBLAG INSTÄLLD***

Efter att en av spelarna i ett av de fyra lagen testat positivt för Covid-19 fattades beslutet att ställa in tävlingen efter fösta dagens spel.

Publicerat 26 oktober 2020
På Kristianstad GK avgörs de kommande tre dagarna, JSM klubblag, där Hills tillsammans med Landeryd, Abbekås och Vasatorp gör upp om medaljerna! För femte gången på sex år är Hills härliga juniorer i finalen som normalt avgörs i Spanien men i år, pga Covid-19, spelas i Skåne.  Läs mer

Damernas höstmöte

Publicerat 23 oktober 2020
I helgen var det dags för damernas höstmöte. En fantastiskt trevlig dag som sammanfattas, i bild och text, av Camilla Ronneback.

”Säsongen 2020 avslutade Hills damer med finalspel i Matchcupen, skojtävling, god lunch, spännande föreläsning och det alltid lika populära lotteriet.

Läs mer

Nu projekteras för område 3 av Hills Villastad

Publicerat 21 oktober 2020
Planeringen pågår nu som bäst inför det sista inplanerade området av Hills Villastad, som får en vacker utsikt över hål 3 och 7. Är du intresserad av att få uppdatering om projektet? Gör din anmälan redan idag till: https://www.veidekkeeiendom.se/nyproduktion/goteborg/molndal/hillsvillastad/hills-villastad-omrade-3/ så får du alltid den senaste informationen. Mer finns även att läsa på hillsvillastad.se.

Custom fitting 14 november

Publicerat 19 oktober 2020
Lördag 14 november mellan kl 10-14 är Titleist med Erik Göterling i spetsen, tillbaka på Hills för klubbutprovning. Denna gång med fokus på succédrivern TSI, som enligt Titleist själva, redan första veckan den introducerades var den mest spelade drivern på touren. Du kommer också att få testa Titleist nya fairwaywoods. Det kommer att finnas tolv bokningsbara tider där 6 personer får hjälp av Titleist produktspecialist, Filip, och 6 personer får hjälp av vår egen custom fitter, Erik Göterling.

Du bokar din tid genom att anmäla dig på https://www.titleist.se/events alternativt kontaktar Erik direkt på erik.goterling@hotmail.com.

Summering av Hills höstmöte

Publicerat 19 oktober 2020
För dig som inte hade möjlighet att närvara vid årets höstmöte så finns nu både anteckningar och filminspelning tillgänglig.
Länk till anteckningarna hittar du här.
Länk till filmen hittar du här.

Starttider senareläggs vid frost

Publicerat 14 oktober 2020
Mot slutet av säsongen påverkar frost spelet på banan och de morgnar det är för kallt kan din starttid komma att senareläggas. Berörs du, får du ett mail av oss i receptionen med information om vilken justering som gäller. Är du osäker och har frågor, ring oss gärna på 031-727 1500. Välkomna till höstspel på Hills!

Höstrutiner för golfbanan

Publicerat 6 oktober 2020
Nu är hösten här och från och med den 5 oktober gäller följande rutiner för golfbanan; Grästee är stängd på rangen och golfbilar får köras endast på väg. Med start den 12 oktober spelar vi från mattor på par 3:orna.

Medlemskap 2021: Allt du behöver veta

Publicerat 1 oktober 2020
När vi nu sammanfattar merparten av golfåret 2020 så är det, precis som för omvärlden i övrigt, ett år som sticker ut på många sätt. För vår bransch visade sig pandemin innebära ett uppsving – många blev permitterade eller jobbade hemifrån och fick därmed mer tid för egna intressen. Utomhussporten golf med inbyggd social distansering var också en bidragande faktor till att många fler ville spela mycket mer. Sammantaget innebar det att det har spelats mer golf än någonsin i Sverige i år, och så även på Hills. Antalet rundor hos oss har ökat med cirka 40 procent, vilket betyder att det spelats 11 000 fler rundor här i år, än under 2019. Under vårmånaderna ställde det förstås nya krav på oss. Läs mer

Medlemsgolfen – en historia

Publicerat 28 september 2020
Några rader från lördagens rafflande final i Medlemsgolfen, författat av Jan Sammels:
”I helgen var det äntligen dags för finalen i medlemsgolfen. Vi har lirat 13 omgångar sedan juli månad och över 100 personer har försökt kvalificera sig till finalen där 12 spelare skulle göra upp om segern.

De båda segrarna i respektive klass herr Holtz o Van Ampt fick sovmorgon emedan övr lirade 18 hål matchspel för att komma till shootuten.” Läs mer

Damsektionen bjuder in: Lagtävling & höstmöte 17 oktober

Publicerat 11 september 2020
Lördag den 17 oktober spelar vi damer på Hills en lagtävling över nio hål med skojiga inslag. Tävlingen är kostnadsfri och gäller Hills medlemmar. Spelarna delas upp i 3- eller 4-mannalag. Alla kan vara med nybörjare som erfaren golfare. Bästa laget får pris. ANMÄL DIG TILL LAGTÄVLINGEN GENOM MIN GOLF.  Finalisterna i damernas MATCH CUP spelar A- och B-final samma dag.

Läs mer

Hills juniorer vidare till final i JSM Klubblag

Publicerat 7 september 2020
Efter vinst i ett mycket tight särspel gick Hills juniorlag till slut vidare i tredje omgången av JSM för klubblag. Nu väntar final senare i höst, där motståndet består av Landeryds GK, Abbekås GK och Vasatorps GK. Stort grattis gänget, grymt bra jobbat!
I HILLS LAG: Filippa Sundquist, Melwin Heyne Sundqvist, Jonatan Adler, Isabella Hahne, Casper Nerpin, Lisa Djerf, Carl Knauer, Beatrice Wallin, Ester Fägersten
Coach: Daniel Grestam

Spontantid nu bokningsbar genom Sweetspot

Publicerat 30 augusti 2020
Bokningsreglerna för medlemmar på Hills medger tre samtida bokningar där en fjärde är möjlig om den den bokas samma dag (en så kallad spontantid). En uppdatering av Sweetspot gör att denna spontantid nu enkelt och smidigt går att boka direkt i appen. Du behöver alltså inte längre ringa, eller maila, receptionen för att lösa ditt ärende.