På Hills Golf & Sports Club väljer du medlemskap efter hur mycket golf du vill spela under ett år. Vi erbjuder medlemskap Pro där du spelar fritt antal rundor, och populära Club där åtta spel ingår. I alla typer av medlemskap, från junior till senior, ingår både gym och padel. Vi har också en av Västsveriges erkänt bästa golfrestauranger, som har öppet året om. Det finns helt enkelt väldigt mycket att göra på Hills, för alla åldrar och intressen.

INTRÄDESAVGIFT

Från och med den 1 september 2018 tar vi ut en inträdesavgift i ålderskategorin 28+. Beloppet är en engångsavgift och återbetalas inte vid utträde. Avgiften gäller endast ålderskategorin 28+. Blev du medlem innan 1/9-18 och var yngre än 28 vid inträdestillfället, behöver du inte betala en inträdesavgift det år du fyller 28 givet att du kontinuerligt är medlem under tiden.

Inträdesavgift GOLF: 10.000:-
Inträdesavgift SOCIAL: 1000:-

MEDLEMSAVGIFT

Förutom inträdesavgiften tillkommer, som på alla andra golfklubbar, en medlemsavgift som löper så länge du är medlem. Avgiften kan du välja att betala per kalenderår som en engångsavgift, eller dela upp med månadsbetalning via autogiro. Väljer du månadsbetalning löper medlemskapet i 12 månader från tecknandet.

Så här gör du för att bli medlem

• Vill du betala med autogiro? Då ber vi dig fylla i två blanketter manuellt; ”Ansökan om medlemskap” samt ”Autogiro”. Blanketterna skickas i original till oss på adressen Hills väg 2, 431 51 Mölndal. Blankett hittar du här
  • Vill du betala med årsfaktura? Då kan du bli medlem redan idag genom att registrera dig via vår hemsida. Du väljer nedan enkelt vilken medlemskapform du är intresserad av och fyller i dina uppgifter. Betalning sker genom Klarna Checkout. Observera att medlemskapet då gäller för 2019.

Varmt välkommen som ny medlem i Västsveriges skönaste golfklubb!

P.S. Om två vuxna i en familj är medlemmar i kategorin ”Pro”, ingår juniormedlemskap för de barn som tillhör familjen och som är folkbokförda på de vuxnas adress.

ÄR DU FÖRETAGARE? Då finns det möjlighet att bli medlem genom ditt företag i Hills Business Club. Kontakta Carin Hjalmarsson Koch vid intresse carin.hjalmarsson.koch@hillsgolfclub.se

MEDLEMSKAP PRO

• Obegränsat med golf under säsong då banan är öppen
• Fri tillgång till alla övningsområden
• Hyra av golfbil: 200:-/bil (gäller även för medlemsgäst)
• Gästgreenfee 18 hål, spel med medlem: 750:-
• 2000 rangebollar/år
• Rabatterad greenfee på klubbar vi samarbetar med
• Medlemsförmåner hos Hills samarbetspartners
Pris: från 1200:-/år (junior 0-7) till 14880:-/år (senior 28+)

MEDLEMSKAP CLUB

• Åtta 18-hålsrundor
• Fri tillgång till alla övningsområden
• Hyra av golfbil: 200:-/bil (gäller även medlemsgäst)
• 20% rabatt på gällande greenfee för gäst till medlem
• 20% rabatt på gällande greenfee efter de åtta fria rundorna
• 500 rangebollar/år
• Rabatterad greenfee på klubbar vi samarbetar med
• Medlemsförmåner hos Hills samarbetspartners
Pris: från 600:-/år (junior 0-7) till 7900:-/år (senior 28+)

MEDLEMSKAP SOCIAL

• Rabatt i Hills Restaurang
• Ett golf-ID (spel ingår ej)
• 100:- i rabatt på ordinarie greenfee
Pris: 4200:-/år

Priser

Medlemskapsformerna Pro och Club är åldersindelade och har olika prissättning. Den ålder du uppnår under året, styr vilken kategori du ska välja. Vår kompletta prislista inkl medlemsvillkor hittar du här: Medlemsblankett 2018

Är ni en familj där två föräldrar är fullvärdiga medlemmar, ingår barnens medlemskap utan kostnad (juniorer under 21 år). Gäller familjer där alla är skrivna på samma adress. Kontakta Hills reception 031-727 15 00, info@hillsgolfclub.se om detta är aktuellt för er.

Betalningsalternativ

Du kan betala via vår hemsida redan idag (Klarna Checkout), via Hills faktura eller dela upp betalningen genom Hills 12-månaders autogiro. Här kan du läsa mer om betalningsalternativen.

Kontakt

Har du frågor, ring oss gärna på 031-727 1500 eller mail till info@hillsgolfclub.se så berättar vi mer.

Välkommen till Hills Golf & Sports Club!