På Hills Golf & Sports Club väljer du medlemskap efter hur mycket golf du vill spela under ett år. Vi erbjuder medlemskap Pro där du spelar fritt antal rundor, och populära Club där åtta spel ingår. I alla typer av medlemskap, från junior till senior, ingår både gym och padel. Vi har också en av Västsveriges erkänt bästa golfrestauranger, som har öppet året om. Det finns helt enkelt väldigt mycket att göra på Hills, för alla åldrar och intressen.

VÅR PRISLISTA FÖR MEDLEMSKAP hittar du här.

MEDLEMSKAP PRO

• Obegränsat med golf under säsong då banan är öppen
• Fri tillgång till alla övningsområden
• Hyra av golfbil: 200:-/bil (gäller även för medlemsgäst)
• Gästgreenfee 18 hål (spel med medlem): vardagar 695:-, helgdagar 795:-
• 2000 rangebollar/år
• Rabatterad greenfee på klubbar vi samarbetar med
• Medlemsförmåner hos Hills samarbetspartners
PRIS: från 1250:-/år (junior 0-7) till 15300:-/år (senior 28+)

MEDLEMSKAP CLUB

• Åtta 18-hålsrundor
• Fri tillgång till alla övningsområden
• Hyra av golfbil: 200:-/bil (gäller även medlemsgäst)
• 20% rabatt på gällande greenfee för gäst till medlem
• 20% rabatt på gällande greenfee efter de åtta fria rundorna
• 500 rangebollar/år
• Rabatterad greenfee på klubbar vi samarbetar med
• Medlemsförmåner hos Hills samarbetspartners
PRIS: från 600:-/år (junior 0-7) till 8100:-/år (senior 28+)

MEDLEMSKAP SOCIAL

• Rabatt i Hills Restaurang
• Ett golf-ID (spel ingår ej)
• 100:- i rabatt på ordinarie greenfee
PRIS: 4200:-/år

NÄSTA STEG

1. Bestäm dig för vilken typ av medlemskap som passar bäst, Pro, Club eller Social. Vår kompletta prislista inkl medlemsvillkor hittar du här: Medlemssblankett 2019. Den ålder du uppnår under 2019, styr vilken ålderskategori du ska välja.
  2. Bestäm därefter om du föredrar att betala med årsfaktura eller autogiro:
  • Vill du betala med årsfaktura?
    Då kan du bli medlem redan idag genom att registrera dig via vår hemsida. Betalning sker genom Klarna Checkout. Observera att medlemskapet då gäller för helår 2019.
  • Vill du betala med autogiro?
    Då ber vi dig fylla i två blanketter manuellt; ”Ansökan om medlemskap” samt ”Autogiro”. Blanketterna skickas i original till oss på adressen Hills väg 2, 431 51 Mölndal. Blankett hittar du härMedlemskapet löper då i 12 månader från det datum då du tecknar.

Här kan du läsa mer om våra betalningsalternativ. Är ni en familj där två föräldrar är PRO- medlemmar, ingår barnens medlemskap utan kostnad (juniorer under 21 år). Gäller familjer där alla är skrivna på samma adress. Kontakta Hills reception 031-727 15 00, info@hillsgolfclub.se om detta är aktuellt för er.

När du tecknat ditt medlemskap är du välkommen att spela Hills som en i vårt härliga medlemsgäng!

INTRÄDESAVGIFT

Från och med den 1 september 2018 tar vi ut en inträdesavgift i ålderskategorin 28+. Beloppet är en engångsavgift och återbetalas inte vid utträde. Avgiften gäller endast ålderskategorin 28+. Blev du medlem innan 1/9-18 och var yngre än 28 vid inträdestillfället, behöver du inte betala en inträdesavgift det år du fyller 28 givet att du kontinuerligt är medlem under tiden.

Inträdesavgift GOLF: 10.000:-
Inträdesavgift SOCIAL: 1000:-

KONTAKT

Har du frågor, ring oss gärna på 031-727 1500 eller mail till info@hillsgolfclub.se så berättar vi mer.

ÄR DU FÖRETAGARE? Då finns det möjlighet att bli medlem genom ditt företag i Hills Business Club. Kontakta Carin Hjalmarsson Koch vid intresse carin.hjalmarsson.koch@hillsgolfclub.se

Välkommen till Hills Golf & Sports Club!