Uppdaterat 28 maj 2020 Med start torsdagen den 28 maj erbjuder Hills elbilsladdning på klubben, för både 7kwh och 22 kwh. För instruktion om hur du kommer igång med appen på ett enkelt och smidigt sätt, läs på ChargeNodes hemsida.

Frågor/svar om elbilsladdning på Hills

  1. Vilka effektuttag finns? 7kwh (laddhybrider) och 22 kwh (elbilar)
  2. Hur vet jag vilka uttag som är för respektive effekt? Det är skyltat på parkeringsplatsen samt att QR-koden som sitter på stolpen är i guld (22kwh) eller silver (7kwh).
  3. Vad kostar det? Kundrelationen har du med företaget ChargeNode, som levererar systemet åt Hills GSC. Inledningsvis tar de 2,50:-/kwh.
  4. Hur kommer jag igång? Ladda ner appen och följ instruktionerna ovan. Mer information finns också att läsa på ChargeNodes hemsida.
  5. Vilken typ av laddkontakt krävs? Vanlig laddsladd med uttag typ2.
  6. Vem köper jag elen av, Hills eller ChargeNode? Kundrelationen har du med ChargeNode. Hills förser anläggningen med el enligt det avtal vi har med vår elleverantör.
  7. Appen fungerar inte, och min laddning går inte igång.  Kontakta ChargeNode vid frågor. Enklast ringer/mailar du deras kundtjänst via kundkontakt@chargenode.eu, tel. 010-205 10 55