Uppdaterat 9 februari 2021

Förmåner på Hills 2021

HYRA AV GOLFBIL, 18 HÅL
Som medlem har du 40% eller 30% rabatt på ordinarie pris (400 kr per 18 hål), beroende på vilket medlemskap man väljer. För att få tillgång till medlemsrabatten betalar du bilen i Sweetspot.
Medlemmar kan även köpa årskort för bilhyra för 7.500 kronor per säsong. Årskortet ska visas upp i receptionen vid uthämtning av bilnyckel. Notera att bilen finns tillgänglig för medlemmen i närhet till bokade starttider.

REDUCERAD GREENFEE FÖR GÄST TILL MEDLEM
När du som medlem spelar tillsammans med gäster får de rabatt på gällande greenfee. Rabattsatsen varierar beroende på ditt medlemskap, från 10% för ungdomsmedlemskapen till 30% för SVART. På Hills utför vi greenfeekontroller med jämna mellanrum. Är greenfee inte korrekt betald före spel, måste spelaren erlägga dubbel dagsaktuell greenfee. Vidare rapporteras händelsen till Svenska Golfförbundet med risk för avstängning från golfens bokningssystem, GIT, samt till spelarens hemmaklubb. Vi är mycket måna om relationen med dig som är medlem och hoppas att ni hjälper oss informera era gäster om vikten att både registrera sig i receptionen innan rundan, och betala gällande greenfee.

FAMILJEMEDLEMSKAP
För en familj med två medlemmar i kategori SVART ingår medlemskap GULD 21 för alla hemmaboende barn som fyller max 21 år under året. För en familj med två medlemmar i kategori GULD ingår medlemskap VIT 21 för alla hemmaboende barn upp till och med 21 år. För de familjer som har ett GULD och ett SVART medlemskap, bjuder vi ett barn på GULD 21 och de andra barnen på VIT 21.

FÖRMÅNSKORT I HILLS RESTAURANG
Hills medlemskort ger dig rabatt i restaurang och Halfway House. Rabattsatsen varierar beroende på ditt medlemskap, från 10% för SOCIAL till 40% för GULD 21 och VIT 21. När kortet används för betalning får medlemmen rabatt på all mat under hela säsongen (ej dryck, glass eller godis). Rabatten gäller även då du betalar för dina gäster. Medlemskortet laddas genom en förinbetalning i restaurangen, minimibeloppet att ladda är 2.000 kronor.

DRIVING RANGE
I ditt medlemskap på Hills ingår ett rangekort laddat med bollar varje år. Antalet bollar varierar beroende på ditt medlemskap. Bollarna ska användas under säsongen och kan inte sparas till ett senare år. När du använt alla årets bollar kan du ladda på kortet med nya bollar i receptionen. Prisexempel: 3.000 bollar kostar 1.500 kronor.

NÄRSPELSOMRÅDET
Träningsmöjligheterna som finns tillgängliga på närspelsområdet ovanför parkeringen är till för våra medlemmar och företagsmedlemmar. Kom ihåg att alltid laga dina nedslagsmärken, använd sandflaska vid behov.

FRI PADEL TENNIS
Gäller 1 timme per dag, i mån av plats. Tider bokas via MATCHi. Rabatten är personlig vilket betyder att du får 25% i rabatt på spelavgiften (300:-/tim och bana) som en spelare av fyra.

HILLS GYM
I medlemskategorierna SVART och SOCIAL ingår tillgång till Hills gym. Du får tillträde via en nyckelbricka som aktiveras i receptionen. Medlemmar i övriga kategorier kan välja till gym för en årskostnad av 1.500 kronor.

ÖVRIGA FÖRMÅNER FÖR HILLS MEDLEMMAR

ESS GROUP / HOTEL PIGALLE

Alla Hills medlemmar kan boka logi på Hotel Pigalle med 20% rabatt. Boka online och ange rabattkod ”HillsPigalle”. Erbjudandet gäller till och med 31 juli 2021.

Som medlem får du även 20% rabatt på maten i Restaurang Atelier, till och med 31 juli, vid bordsbokning. Gå in och boka bord online och berätta att du är Hills-medlem/partner, när du besöker Restaurangen så drar de rabatten av notan vid betalningen på plats.

ESS GROUP – FALKENBERG STRANDBAD

GRATIS  SPEL TORREKULLA GK

Alla Hillsmedlemmar har som medlemsförmån en fast speltid måndag – söndag kl. 11.00. Spel sker på denna tid utan kostnad för greenfee. Tiderna bokas direkt med Torrekulla via telefon 031-7952236.

VIC TEXTILTVÄTT

Hills medlemmar har 20% rabatt när man lämnar in tvätt i någon av deras fem butiker. Rabatten gäller på all typ av tvätt; kemtvätt, mattor, skjortor, dukar osv. En förutsättning för att du ska kunna nyttja rabatten är att Hills Restaurangs medlemskort visas upp. Rabatten gäller i butikerna i Kållered, Mölndal, Hisingen, Kungsbacka och på Vasaplatsen. För mer information om VIC finns denna film på youtube. Adresser och öppettider hittar du enklast via deras hemsida.

WORLD OF GOLF

20% i rabatt på bollar.