Uppdaterat 30 juni 2020

Förmåner på Hills 2020 för dig som har Medlemskap Pro

HYRA AV GOLFBIL, 18 HÅL
Medlem och gäst till medlem: 250:-/bil.
10-kort: 2400:-
Årskort: 7500:-

REDUCERAD GREENFEE FÖR GÄST TILL MEDLEM
Pris för gästgreenfee är 30% rabatt på gällande greenfee. Gäller då du och din gäst spelar vid samma tillfälle. På Hills utför vi greenfeekontroller med jämna mellanrum. Är greenfee inte korrekt betald före spel, måste spelaren erlägga dubbel dagsaktuell greenfee. Vidare rapporteras händelsen till Svenska Golfförbundet med risk för avstängning från golfens bokningssystem, GIT, samt till spelarens hemmaklubb. Vi är mycket måna om relationen med dig som är medlem och hoppas att ni hjälper oss informera era gäster om vikten att både registrera sig i receptionen innan rundan, och betala gällande greenfee.

FAMILJEMEDLEMSKAP
Är ni en hel familj som vill bli medlemmar? Har båda föräldrarna Medlemskap Pro ingår barnens medlemskap utan kostnad (juniorer under 21 år). Gäller familjer där alla är skrivna på samma adress.

FÖRMÅNSKORT I HILLS RESTAURANG
Hills medlemskort ger dig rabatt i restaurang och Halfway House. Alla medlemmar har 15% i rabatt på all mat under hela säsongen (ej dryck, glass eller godis) då kortet används vid betalning. Medlemskortet laddas genom en förinbetalning i restaurangen, minimibeloppet att ladda är 2000:-. Rabatten gäller även då du betalar för dina gäster med kortet. Välkommen att hämta ut och ladda korten mellan 08.00-11.00 och 14.00-19.00 varje dag i restaurangen.

DRIVING RANGE
I Medlemskap Pro ingår 2000 bollar/år i ditt medlemskap. Du kan köpa extra bollkort med 300 bollar för 225 kr, 750 bollar för 550 kr, alternativt 1500 bollar för 1000 kr.

NÄRSPELSOMRÅDET
Träningsmöjligheterna som finns tillgängliga på närspelsområdet ovanför parkeringen är till för våra medlemmar och företagsmedlemmar. Kom ihåg att alltid laga dina nedslagsmärken, använd sandflaska vid behov.

FRI PADEL TENNIS
Gäller 1 timme per dag, i mån av plats. Tider bokas via MATCHi. Rabatten är personlig vilket betyder att du får 25% i rabatt på spelavgiften (300:-/tim och bana) som en spelare av fyra.

FRI TILLGÅNG TILL HILLS GYM
Som medlem har du fri tillgång till vårt välutrustade gym. För att aktivera tillgången betalar du en engångsavgift på 1 000 kronor.

ÖVRIGA FÖRMÅNER FÖR HILLS MEDLEMMAR

ESS GROUP / HOTELLE PIGALLE

Alla Hills medlemmar kan, med start den 22 maj, boka logi hos på Pigalle från 1 juni till och med 31 augusti med 20% rabatt. Boka online www.hotelpigalle.se och ange rabattkod ”Hills”.

Som medlem får du även 20% rabatt på maten i Restaurang Atelier under perioden 1 juni till 31 augusti vid bordsbokning. Gå in och boka bord online och berätta att du är Hills-members/partners, när du besöker Restaurangen så drar de rabatten av notan vid betalningen på plats.

ESS GROUP – FALKENBERG STRANDBAD

JORDELIT – XEED (länk till hemsida)

GRATIS  SPEL TORREKULLA GK

Alla Hillsmedlemmar har som medlemsförmån en fast speltid måndag – söndag kl. 11.00. Spel sker på denna tid utan kostnad för greenfee. Tiderna bokas direkt med Torrekulla via telefon 031-7952236.

VIC TEXTILTVÄTT

Hills medlemmar har 20% rabatt när man lämnar in tvätt i någon av deras fem butiker. Rabatten gäller på all typ av tvätt; kemtvätt, mattor, skjortor, dukar osv. En förutsättning för att du ska kunna nyttja rabatten är att Hills Restaurangs medlemskort visas upp. Rabatten gäller i butikerna i Kållered, Mölndal, Hisingen, Kungsbacka och på Vasaplatsen. För mer information om VIC finns denna film på youtube. Adresser och öppettider hittar du enklast via deras hemsida.

WORLD OF GOLF

20% i rabatt på bollar.

BLACK MOUNTAIN, HUA HIN

Hills Golf & Sports Clubs medlemmar får spela på systerbanan Black Mountain i Thailand till reducerad greenfee, 30% rabatt mot normalt pris (normal greenfee är 3600THB, Hills medlem betalar 2520THB). Caddie fee är 350THB, golfbil 700THB. Booking görs på reservation@bmghuahin.com eller direkt i pro shopen, på plats i Thailand.