Uppdaterat 5 juni 2018

Förmåner på Hills 2018 för dig som har Medlemskap Pro

HYRA AV GOLFBIL, 18 HÅL
Medlem och gäst till medlem: 200:-/bil.
10-kort: 1 900:-
Årskort: 6 000:-

REDUCERAD GREENFEE FÖR GÄST TILL MEDLEM
Pris för greenfee är vardagar 650:- och helger 750:- för 18 hål. Gäller då du och din gäst spelar vid samma tillfälle. På Hills utför vi greenfeekontroller med jämna mellanrum. Är greenfee inte korrekt betald före spel, måste spelaren erlägga dubbel dagsaktuell greenfee. Vidare rapporteras händelsen till Svenska Golfförbundet med risk för avstängning från golfens bokningssystem, GIT, samt till spelarens hemmaklubb. Vi är mycket måna om relationen med dig som är medlem och hoppas att ni hjälper oss informera era gäster om vikten att både registrera sig i receptionen innan rundan, och betala gällande greenfee.

FAMILJEMEDLEMSKAP
Är ni en hel familj som vill bli medlemmar? Har båda föräldrarna Medlemskap Pro ingår barnens medlemskap utan kostnad (juniorer under 21 år). Gäller familjer där alla är skrivna på samma adress.

FÖRMÅNSKORT I HILLS RESTAURANG
Hills medlemskort ger dig rabatt i restaurang och Halfway House. Alla medlemmar har 15% i rabatt på all mat under hela säsongen (ej dryck, glass eller godis) då kortet används vid betalning. Medlemskortet laddas genom en förinbetalning i restaurangen, minimibeloppet att ladda är 2000:-. Rabatten gäller även då du betalar för dina gäster med kortet. Välkommen att hämta ut och ladda korten mellan 08.00-11.00 och 14.00-19.00 varje dag i restaurangen.

DRIVING RANGE
I Medlemskap Pro ingår 2000 bollar/år i ditt medlemskap. Du kan köpa extra bollkort med 300 bollar för 225 kr, 750 bollar för 550 kr, alternativt 1500 bollar för 1000 kr.

NÄRSPELSOMRÅDET
Träningsmöjligheterna som finns tillgängliga på närspelsområdet ovanför parkeringen är till för våra medlemmar och företagsmedlemmar. Kom ihåg att alltid laga dina nedslagsmärken, använd sandflaska vid behov.

FRI PADEL TENNIS
Gäller 1 timme per dag, för max fyra personer. Bokas via MATCHi.

FRI TILLGÅNG TILL HILLS GYM
Som medlem har du fri tillgång till vårt välutrustade gym. För att aktivera tillgången betalar du en engångsavgift på 1 000 kronor.

Övriga förmåner för våra medlemmar

GRATIS  SPEL TORREKULLA GK
Alla Hillsmedlemmar har som medlemsförmån en fast speltid måndag – söndag kl. 11.00. Spel sker på denna tid utan kostnad för greenfee. Tiderna bokas direkt med Torrekulla via telefon 031-795223.

ELITE HOTELS
Elite erbjuder Hills medlemmar, med gäster, 15 % rabatt på boende. Erbjudandet gäller alla Elite Hotels i Sverige. Bokning av logi görs via deras centralbokning tel 0771-788 789, centralreservation@elite.se eller via www.elite.se. Bokar du via deras webbsida, får du ett extra prisavdrag om 50:-. Uppge koden 4411114.

Elite ger också Hills medlemmar 15% i prisavdrag på mat i Elite Plaza Hotels restaurang Swea Hof. Gäller efter kl 18:00 i sällskap upp till åtta personer (denna rabatt gäller ej julbord, ej dryck). Uppge att du är medlem på Hills vid bordsbokning.

VIC TEXTILTVÄTT
Hills medlemmar har 20% rabatt när man lämnar in tvätt i någon av deras fyra butiker. Rabatten gäller på all typ av tvätt; kemtvätt, mattor, skjortor, dukar osv. En förutsättning för att du ska kunna nyttja rabatten är att Hills Restaurangs medlemskort visas upp. Rabatten gäller i butikerna i Kållered, Mölndal, Hisingen och Kungsbacka. För adresser och öppettider, besök deras hemsida.

WORLD OF GOLF
20% i rabatt på bollar.

BLACK MOUNTAIN, HUA HIN
Hills Golf & Sports Clubs medlemmar får spela på systerbanan Black Mountain i Thailand till reducerad greenfee. Vänligen kontakta receptionen 031-727 15 00 för mer information.