Uppdaterat 18 november 2019
På Hills Golf & Sports Club erbjuder vi ett helheltskoncept med golf, gym, padel och restaurang. Vi tycker det är fantastiskt kul med så många nya grannar, och vi hälsar er alla varmt välkomna hit. Som klubb erbjuder vi olika typer av medlemskap, med eller utan golf inkluderat och vi har något för alla åldrar. Du spelar kanske redan golf och vill ut så fort banan öppnar? Är ni en eller flera i familjen som vill testa på sporten för första gången? Eller är det bara en stund i gymmet efter jobbet som lockar?       

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT BLI MEDLEM?

Vi har medlemskapsformer både med och utan golf. Kontakta oss eller kom förbi klubbhuset när du har vägarna förbi så berättar vi gärna mer. Du kan även läsa mer om våra olika medlemskap Pro, Club och Social här. Om två vuxna i en familj tecknar Medlemskap Pro, ingår juniormedlemskap för de barn som tillhör familjen och som är folkbokförda på de vuxnas adress. 

EXKLUSIVT FÖR DIG SOM ÄR KÖPARE AV BOSTAD I HILLS VILLASTAD 

…när du blir medlem hos oss:

INGEN INTRÄDESAVGIFT
Nya medlemmar i Hills GSC under 2020 i kategorierna Golf Senior Pro och Golf Senior Club betalar inte någon inträdesavgift (f.n. 10.000:-). Kravet är att man är folkbokförd på adressen i Hills Villastad, eller står på kontraktet som blivande ägare. Nya medlemmar i kategorin Social är undantagna från inträdesavgiften på 1000:-.

TVÅ GREENFEEBILJETTER 
Som nybliven medlem kan det förstås vara kul att bjuda med en vän på golfrundan, blir du ny medlem (Golf Senior Pro eller Golf Senior Club) under 2020 får du två greenfeecheckar av oss!

FÖRTUR VID KÖ
Vid kö till klubben har du som köpare av bostad i Villastaden automatiskt förtur.

Vid frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss på info@hillsgolfclub.se, 031-727 1525 eller kom förbi teamet i vår reception (öppen året om).