På Hills Golf & Sports Club erbjuder vi ett helheltskoncept med golf, gym, padel och restaurang. Vi tycker det är fantastiskt kul med så många nya grannar, och vi hälsar er alla varmt välkomna hit. Som klubb erbjuder vi olika typer av medlemskap, med eller utan golf inkluderat och vi har något för alla åldrar. Du spelar kanske redan golf och vill ut så fort banan öppnar? Är ni en eller flera i familjen som vill testa på sporten för första gången? Eller är det bara en stund i gymmet efter jobbet som lockar?       

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT BLI MEDLEM?

Vi har medlemskap både med och utan golf. Kontakta oss eller kom förbi klubbhuset när du har vägarna förbi så berättar vi gärna mer. Du kan även läsa mer om våra olika medlemskap här. 

Exklusivt för dig som köper en nyproducerad bostad i Hills Villastad (gäller förstagångsägare) när du blir medlem hos oss:
– Två greenfeebiljetter. Som nybliven medlem kan det förstås vara kul att bjuda med en vän på golfrundan. Tecknar du medlemskap VIT eller GULD under 2022 får du två greenfeecheckar att använda på Hills under det närmaste året (kategori svart är för närvarande full).
– Förtur vid kö. Vid kö till klubben har du automatisk förtur jämfört med andra intressenter.
– Ingen inträdesavgift. Tecknar du medlemskap VIT eller GULD under 2022 bjuder vi på inträdesavgiften (f.n. 10 000 kr). Tecknar du medlemskap SOCIAL är du undantagen från inträdesavgiften på 1 000 kr.

Om två vuxna i en familj tecknar Medlemskap GULD, ingår juniormedlemskap för de barn som tillhör familjen och som är folkbokförda på de vuxnas adress. 

Vid frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss på info@hillsgolfclub.se, 031-727 1525 eller kom förbi teamet i vår reception (öppen året om).

NÄR DU ÄR PÅ HILLS OCH MOTIONERAR/PROMENERAR

Tänk på att du beträder golfbaneområdet på egen risk. Du förväntas hålla god uppsikt och lämna våra golfande gäster företräde i alla situationer.

Golfbanan med tillhörande asfaltvägar är avsedda för golfspel under säsong. 

Uppdaterat 18 april 2022