Uppdaterat 30 maj 2018
På Hills Golf & Sports Club erbjuder vi ett helheltskoncept med golf, gym, padel och restaurang. Vi tycker det är fantastiskt kul med så många nya grannar, och vi hälsar er alla varmt välkomna hit. Som klubb erbjuder vi olika typer av medlemskap, med eller utan golf inkluderat och vi har något för alla åldrar. Du spelar kanske redan golf och vill ut så fort banan öppnar? Är ni en eller flera i familjen som vill testa på sporten för första gången? Eller är det bara en stund i gymmet efter jobbet som lockar?

EXKLUSIVT FÖR HILLS VILLASTADS KÖPARE VID
NYTECKNANDE AV GOLFMEDLEMSKAP SENIOR 2018/2019

ALTERNATIV 1 – INTRODUKTIONSKURS I GOLF
Har du inga förkunskaper? Vi bjuder då på en gratis introduktionskurs i golf där du under ca fem timmars gruppträning får lära dig grunderna till sporten, vägledd av Hills golftränare. Erbjudandet kan nyttjas en gång under 2018 eller 2019 och är personlig för varje ny medlem som flyttar in i Hills Villastad.

ALTERNATIV 2 – FYRA GREENFEEBILJETTER
Kan du redan spela golf när du blir medlem hos oss, förser vi dig istället med fyra greenfeebiljetter som gör att du kan bjuda med nära och kära på en runda när säsongen är
igång.

Tecknar du medlemskapsformen Social Member ingår en introduktionskurs i golf.

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT BLI MEDLEM?

Om två vuxna i en familj tecknar Medlemskap Pro, ingår juniormedlemskap för de barn som tillhör familjen och som är folkbokförda på de vuxnas adress. Kontakta oss på info@hillsgolfclub.se, eller kom förbi klubbhuset när du har vägarna förbi.

P.S. Som köpare av bostad Hills Villastad Utsikten/Söderläget har du under 2018 och 2019 förtur vid ev kö för tecknande av medlemskap. Du betalar heller inte någon inträdesavgift (avgift tas ut fr o m 1 september 2018 vid nytecknande av medlemskap för kategorin Senior 28+: golfmedlemskap 10.000:-, Social Member 1.000:-).