Uppdaterat 26 maj 2020
På Hills Golf & Sports Club erbjuder vi ett helheltskoncept med golf, gym, padel och restaurang. Vi tycker det är fantastiskt kul med så många nya grannar, och vi hälsar er alla varmt välkomna hit. Som klubb erbjuder vi olika typer av medlemskap, med eller utan golf inkluderat och vi har något för alla åldrar. Du spelar kanske redan golf och vill ut så fort banan öppnar? Är ni en eller flera i familjen som vill testa på sporten för första gången? Eller är det bara en stund i gymmet efter jobbet som lockar?       

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT BLI MEDLEM?

Vi har medlemskapsformer både med och utan golf. Kontakta oss eller kom förbi klubbhuset när du har vägarna förbi så berättar vi gärna mer. Du kan även läsa mer om våra olika medlemskap Pro, Club och Social här. Om två vuxna i en familj tecknar Medlemskap Pro, ingår juniormedlemskap för de barn som tillhör familjen och som är folkbokförda på de vuxnas adress. 

Uppdatering 26 maj 2020: Vi har för närvarande inte möjlighet att ta emot fler medlemmar i medlemskategorin PRO, oavsett ålder. Det finns i skrivande stund ett fåtal medlemskap kvar i kategorin CLUB. Vill du ställa dig i kö för medlemskap i kategorin PRO är du välkommen att höra av dig till receptionen på info@hillsgolfclub.se. Vi ger förtur till medlemmar som vill uppgradera ett medlemskap från kategori CLUB till PRO. Vi ger även förtur till nya medlemmar som bor i Hills Villastasd (förstagångsägare av en bostad).

EXKLUSIVT FÖR DIG SOM ÄR KÖPARE AV BOSTAD I HILLS VILLASTAD 

…när du blir medlem hos oss:

TVÅ GREENFEEBILJETTER 
Som nybliven medlem kan det förstås vara kul att bjuda med en vän på golfrundan, blir du ny medlem (Golf Senior Pro eller Golf Senior Club) under 2020 får du två greenfeecheckar av oss!

FÖRTUR VID KÖ
Vid kö till klubben har du som köpare av bostad i Villastaden automatiskt förtur.

INGEN INTRÄDESAVGIFT NÄR DU KÖPER NYPRODUKTION
Är du köpare av en nyproducerad bostad i Hills Villastad (dvs du är bostadens första ägare) och blir ny medlem hos oss under 2020 i kategorierna Golf Senior Pro och Golf Senior Club betalar du inte någon inträdesavgift (f.n. 10.000:-) i klubben. Kravet är att man är folkbokförd på adressen i Hills Villastad, eller står på kontraktet som blivande ägare vid nyproduktion. Nya medlemmar i kategorin Social är undantagna från inträdesavgiften på 1000:-. 

Vid frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss på info@hillsgolfclub.se, 031-727 1525 eller kom förbi teamet i vår reception (öppen året om).

NÄR DU ÄR PÅ HILLS OCH MOTIONERAR/PROMENERAR

Tänk på att du beträder golfbaneområdet på egen risk.Du förväntas hålla god uppsikt och lämna våra golfande gäster företräde i alla situationer.

Golfbanan med tillhörande asfaltsvägar är avsedda för golfspel under säsong.