Hills GK Förening / Inför årsmöte

Kallelse årsmöte 2020

Plats: Hills klubbhus, separén
Datum och tid: Torsdag 28 maj, start 17.30

Årsmöteshandlingar: Verksamhets‑ och förvaltningsberättelse, revisionsberättelse, verksam­hetsplan med budgetförslag, styrelsens och valberedningens förslag samt inkomna motioner med styrelsens yttrande kommer senast en vecka före årsmötet finnas tillgängliga i receptionen.

Vi kommer att iaktta gällande rekommendationer beträffande Corona.
För de som är förhindrade eller ej önskar delta personligen får för röstberättigad medlem rösträtten utövas genom ombud. Ombud, som skall uppvisa skriftlig, dagtecknad fullmakt, får inte företräda fler än en medlem och skall själv vara medlem i föreningen.
Välkomna!

Arne Hedström / Ordförande Hills GK

Årsredovisning: 2019
Verksamhetsberättelse Hills GK förening: 2019
Verksamhetsplan Hills GK förening: 2020
Revisionsberättelse Hills GK: 2019
Hills GK Stadgar: 2017-04-27
Hills GK Styrelse: Hills Gk_Sty_mm

Hills Golf & Sports Club drivs som ett aktiebolag och kan därför, enligt gällande stadgar, inte bedriva egen förenings- eller tävlingsverksamhet. Därför finns även Hills GK Förening, vilket möjliggör för dig som är medlem på Hills att kunna tävla enligt Riksidrottens stadgar i t ex SM, RM, DM eller i seriespel samt två åttamannalag match (1 foursome, 2 singlar, 2 bästboll). Vi har även H55+ samt D50+. Hills GK Förening är ansluten till Svenska Golfförbundet och Riksidrottsförbundet. Föreningen sköter också utvecklingen av vår idrottsliga verksamhet, och vi har sett fina framgångar skördas genom åren på både junior- och elitnivå.

Hills GK har ett antal kommittéer med fokus på olika frågor för att utveckla klubben. Hur framgångsrikt detta blir bygger på frivilliga krafter och ett engagemang. Du som vill engagera dig i damkommittén, juniorkommittén, trivselkommittén eller bankommittén är välkommen att bli medlem i föreningen, och vara med och bidra till att Hills sportsliga verksamhet och föreningskultur når nya nivåer.

Medlemsavgiften är 400 kronor för seniorer och 200 kronor för juniorer per år.
Avgiften betalas in separat på bankgiro 817-8584 och märks med Golf-ID.