Seriespel

Uppdaterat 9 mars 2022
Spelplatser, tabeller och annan info om det regionala seriespel hittar du här (länk till Göteborgs Golfförbunds hemsida).

Övergripande ansvarig för seriespel
Magnus Larsson, mala@broen.se

Lagkaptener 2022

H22 – John Åkerlund john.akerlund@me.com
H40 – Magnus Larsson mala@broen.se
H40
– Percy Pontén (vicekapten)
H50 – Jonas Westerlind jonas.westerlind@gmail.com
H60 – Dan Eklind danne.eklind@telia.com
H60+ hcp
– Ronald Bergström
H60+ hcp – Tony Lundqvist (vicekapten)
H70 – Tony Lundqvist tony@tony-tiger.se
H70
– Ronald Bergström (vicekapten)
H75 – Tony Lundqvist tony@tony-tiger.se

D22 div.1 – Sofia Berglund sofiaberglund4@gmail.com
D22 div.2
– Ann-Sofie Eliasson ann-sofie.eliasson@maqs.com
D50 – Camilla Ronneback camilla.ronneback@gmail.com
D50+ hcp – Jessicka Tomic Magnusson
– Rose-Marie Lundberg rmlundberg64@gmail.com

D22 – div.1

Lagkapten: Sofia Berglund

I laget ingår: Lisa Hed, Linda Behmer-Noreen, Sofia Berglund, Johanna Nevalainen, Matilda Åkerberg och Lina Bjurberger.

D22 – div.2

Lagkapten: Ann-Sofie Eliasson

I laget ingår: Eveline Leander Kjellberg, Ann-Kristin Hahne, Ann-Sofie Eliasson, Nathalie Lorentsson, Marie-Christine Zandian, Anette Lindmo och Petra Nilsson.

D50 – div.1

Lagkapten: Camilla Ronneback

I laget ingår: Annica Grimberg-Lignell, Annika Ewreskär, Madeleine Wolf, Annie Bedö, Camilla Ronneback, Katarina Adlercreutz, Annelie Nilsson, Katarina Sjödell och Carin Hjalmarsson.

D50+ hcp

Lagkapten: Jessicka Tomic Magnusson

I laget ingår: Agneta Sjögren, Gabriella Nilsson, Gunilla Behmer, Jessicka Tomic Magnusson, Marie Semmelhofer, Marie-Louise Strömberg, Terese Linders och Monica Gillberg.

D60 – div.1

Lagkapten: Rose-Marie Lundberg

I laget ingår: Maria Wibreus, Ulrika Stenson, Rose-Marie Lundberg, Lena Fuxborg, Margareta Bergholtz och Gunilla Brehmer.

H22

Lagkapten: John Åkerlund

I laget ingår: John Åkerlund, Magnus Svahlin, Mike Noreén, Sean O’Connor, Mikael Lönnblom, Martin Söderberg, Jesper Söderberg, Emil Sjöberg, Peter Sällqvist.

H40

Lagkapten: Magnus Larsson & Percy Pontén (vice lagkapten)

I laget ingår: Daniel Jannesson, Robert Johansson, Christian Uddvik, Robin Stein, Magnus Larsson, Jesper Wallmander, Peter Jannesson, Christian Svärdström, Pelle Linders, Johan Edfors, Mattias Semmelhofer, Jesper Demén, Magnus Olsson, Peter Sallqvist, Partick Mannhage, Percy Pontén.

H50

Lagkapten: Jonas Westerlind

I laget ingår: Peter Olsson, Mikael Nilsson, Krister Lindgren, Markus Forsbohl, Mats Sterner, Richard Forsell, Magnus Salomonsson, Jonas Westerlind, Fredrik Hellsing, Jesper Elgh, Patrik Dise, Bobby Rose, Martin Strempel och Stefan Koch.

H60

Lagkapten: Dan Eklind

I lager ingår: Klas Brand, Klas Tenmark, Krister Wiklund, Jan Folcker, Jörgen Petterson, Mikael Bergman, Peter Sundberg, Christer Fuxborg, Mikael Van Ampt, Ulf Nilsson, Dan Eklind.

H60+ Hcp

Lagkapten:
Ronald Bergström & Tony Lundqvist (vice lagkapten)

I laget ingår: TBA

H70

Lagkapten: Tony Lundqvist & Ronald Bergström

I laget ingår: Arne Hedström, Ronald Bergström, Roland Arvidsson, Peter Bjelkholm, Hans Jansson, Claes Göran Wibreus och Rustan Pettersson.

H75

Lagkapten: Tony Lundqvist

I laget ingår: Lars Jönsson, Kjell Börjesson, Ulf Karlsson, Hans Gunnar Heed, Ingemar Claesson, Tony Lundqvist, Gösta Bergholtz, Björn Kjellfeldt.