Seriespel

Uppdaterat 15 maj 2019
Spelplatser, tabeller och annan info om det regionala seriespel hittar du här (länk till Göteborgs Golfförbunds hemsida).

Scrollar du dig ner i nyhetsflödet på denna sida, hittar du längst ner korta nyheter om seriespelarnas framfart i Hills guld-svarta färger!

Övergripande ansvarig för seriespel
Magnus Larsson, mala@broen.se

Lagkaptener 2021
H22
– John Åkerlund john.akerlund@me.com
H40 – Magnus Larsson mala@broen.se
H50 – Jonas Westerlind jonas.westerlind@gmail.com
H60 – Dan Eklind danne.eklind@telia.com
H70 – Tony Lundqvist tony@tony-tiger.se
H75 – Claes Palm palm.claes@telia.com
H55+ Ronald Bergström ronald.bergstrom@outlook.com

D22 div.1 – Sofia Berglund sofiaberglund4@gmail.com
D22 div.2
– Ann-Sofie Eliasson ann-sofie.eliasson@maqs.com
D50 div.1 – Camilla Ronneback camilla.ronneback@gmail.com
D50 hcp –  Ulrika Stenson ulrika.stenson@gmail.com
D60 div.1
– Rose-Marie Lundberg rmlundberg64@gmail.com

D22 – div.1

Lagkapten: Sofia Berglund

I laget ingår: Lisa Hed, Linda Behmer-Noreen, Sofia Berglund, Johanna Nevalainen, Matilda Åkerberg och Lina Bjurberger.

D22 – div.2

Lagkapten: Ann-Sofie Eliasson

I laget ingår: Eveline Leander Kjellberg, Ann-Kristin Hahne, Ann-Sofie Eliasson, Nathalie Lorentsson, Marie-Christine Zandian, Anette Lindmo och Petra Nilsson.

D50 – div.1

Lagkapten: Camilla Ronneback

I laget ingår: Annica Grimberg-Lignell, Annika Ewreskär, Madeleine Wolf, Annie Bedö, Camilla Ronneback, Katarina Adlercreutz, Annelie Nilsson och Carin Hjalmarsson..

D50 hcp

Lagkapten: Ulrika Stenson

I laget ingår: Katarina Sjödell, Gunilla Behmer, Jessicka Tomic Magnusson, Jennifer Uhler, Agneta Sjögren, Marie Semmelhofer och Gabriella Nilsson.

D60 – div.1

Lagkapten: Rose-Marie Lundberg

I laget ingår: Maria Wibreus, Ulrika Stenson, Rose-Marie Lundberg, Lena Fuxborg, Margareta Bergholtz och Gunilla Brehmer.

H22-39

Lagkaptener: John Åkerlund

H40

Lagkapten:

H50

Lagkapten: Jonas Westerlind

H55+

Lagkapten: Ronald Bergström

H60

Lagkapten:

H70
Spelar under 2019 i division 2.
Kjell Börjesson, Bengt Isaksson, Arne Hedström, Christer Herbertsson, Ulf Karlsson, Dag Kjällfelt, Bengt Manhage, Tony lundqvist, Claes Göran Wibreus.
Lagkapten: Tony Lundqvist 0705-866833
Speldatum 2019:
29 april Hills, 13 Maj Mölndall, 17 Juni Forsgården, 5 Augusti Albatross, 26 Augusti Lerjedalen, 16 September Gräppås