SÅ VÄLJER DU MEDLEMSKAP

Som medlem i Hills Golf & Sports Club 2020 gör du under hösten ett aktivt val om önskat medlemskap inför nästa säsong. Länk till sida ”Välj medlemskap 2021” hittar du här.

Här hittar du PDF som visar samtliga bilder från kvällens medlemsmöte: 2020 Höstmöte

Välkommen in, hem och ut.

Golf hos oss är mer än bara en golfrunda. Det beror nog på att tallarna här är resligare, kullarna mer böljande, bunkrarna vitare, horisonten öppnare och naturen mer närvarande. Hills Golf & Sports Club har stått värd för Europatouren och flera av världens bästa spelare har försökt att bemästra den kuperade terrängen. Idag har de flesta av hålen byggts om till en stimulerande variationsrik bana med mängder av utmaningar för spelare på alla nivåer.

Efter 18 mer eller mindre lyckade hål finns det mycket att prata om. Då vill man inte slarva med omgivningarna. Hos oss hittar du både skönaste soffhänget, stilfullaste restaurangen och gemytligaste brasan. Och det passar ju egentligen lika bra efter en marklyftsmorgon i gymmet eller en padelmatch, för de som hellre vill det.

En förädlad produkt

Vårt högt ställda mål är att leverera Sveriges bästa golfupplevelse. Dessutom vill vi att alla våra medlemmar ska uppleva en god tillgänglighet av bokningsbara tider. För att lyckas med det har vi inför golfåret 2021 utökat antalet medlemskategorier, men begränsat antalet platser i varje kategori. Vad varje medlemskap innehåller kan du läsa om på följande sidor. Vi har också infört begreppet Primetime för att bättre kunna balansera tillgängligheten.

Primetime.

Primetime är våra mest attraktiva tider. Det är de tider flest golfare bokar tidigast. Om du uppnått maximalt antal Primetime-tider kan du välja att spela på övriga tider, alternativt betala greenfee för Primetime-tiden med den rabatt medlemskapet ger rätt till.

Måndag, tisdag och torsdag 12:00 – 14:00
Fredag 11:00 – 15:00
Lördag, söndag och helgdag 08:00 – 13:00

3 MEDLEMSKAPSFORMER FÖR GOLF.

Golf när du vill. Så mycket du orkar.

Exklusiv tillgänglighet genom blockerade tider*
Obegränsat antal starttider
Gym ingår
Fina rabatter på padel, restaurang, hyra golfbil
Årlig avgift 21 900 kr
Inträdesavgift 10 000 kr (ny medlem)

Massor av golf. Många valmöjligheter.

Bra tillgänglighet
70 starttider varav 20 primetime
Fina rabatter på gym, padel, restaurang, hyra golfbil
Halv greenfee efter max antal starttider
Årlig avgift 14 800 kr
Inträdesavgift 10 000 kr (ny medlem)

Åtta starttider. När du vill.

Bra tillgänglighet
Åtta starttider (varav åtta möjliga på primetime)
30% rabatt på greenfee efter max antal starttider
Årlig avgift 7 900 kr
Inträdesavgift 10 000 kr (ny medlem)

*Blockerade tider i starttidsschemat är bokningsbara 48 timmar i förväg och endast av medlemskategori SVART

3 GOLFMEDLEMSKAP FÖR DIG SOM ÄR MAX 25 ÅR

Mycket golf för dig som är 25 år eller yngre. Passar dig med flexibla tider

50 starttider varav fem primetime
30 procents rabatt på greenfee efter max antal starttider
Årlig avgift 9 800 kr

Mycket golf för dig som är 21 år eller yngre. Passar dig med flexibla tider.

50 starttider varav fem primetime
40 procents rabatt i restaurangen
Fina rabatter på gym, padel, hyra golfbil
Årlig avgift 5 800 kr

Lite golf för dig som är 21 år eller yngre.

Åtta starttider varav två primetime
40 procents rabatt i restaurangen
Fina rabatter på gym, padel
Årlig avgift 2 400 kr

SOCIAL. ALLT UTOM GOLF.

Obegränsat med gymträning. Rabatt på greenfee och padel

Gymkort ingår 30 procents rabatt på greenfee
Rabatter på padel och restaurang
Årlig avgift 4 100 kr
Inträdesavgift 1 000 kr (ny medlem)

ALLA DETALJER

Här hittar du en översiktsbild över alla medlemskap. Dock rekommenderar vi att du tittar på PDF-filen nedan för bättre skärpa.

Här kan du bläddra i en PDF online.
Här finner du en nedladdningsbar PDF.

FRÅGOR  & SVAR

Klicka här för att komma till frågor och svar. Denna sida uppdateras löpande med frågor som ni medlemmar ställer.
Klicka här för att se en intervju med Mats Sterner kring Medlemskap 2021.

STÄLL DINA FRÅGOR TILL OSS!

Har du funderingar? Vill du ställa en specifik fråga? Maila oss på info@hillsgolfclub.se. Vi hälsar också alla välkomna till höstmötet den 13 oktober, då du får chansen att ställa frågor till vår VD Mats Sterner.