Nordea Masters på Hills

Uppdaterat 23 januari 2018

BILJETTER
Köps direkt via nordeamasters.se.  Alla som är medlemmar eller partners till Hills Golf & Sports Club per den 1 juli 2018 erhåller en varsin veckobiljett.

Nordea Masters hemsida: www.nordeamasters.se
Här hittar du detaljerad information om tävlingen, spelarna , biljettköp, parkering etc. Hemsidan finns även i en engelsk version, eng.nordeamasters.se

FUNKTIONÄR
Är du medlem eller partner till Hills och vill vara med som funktionär under årets tävling? Hills har tilldelats ansvaret för hål 18 och driving range, läs mer här om hur du ansöker om att delta i denna fantastiska ”innanför repen”-upplevelse.

Tillhör du någon annan golfklubb än Hills, och vill vara hålvärd, har intresseförfrågan skickats ut från Lagardére Sports (arrangör) till klubbarna i distriktet. Hör direkt med din klubb om så har skett.

Är du intresserad av andra uppgifter (än hålvärdar) såsom entrékassa, chaufför, welcome service, värd/värdinna etc anmäler du intresset via Nordea Masters hemsida.

Pressrelease om att tävlingen spelas på Hills, hittar du här.
om att tävlingen spelas på Hills hittar du här.