Uppdaterat 23 april 2018
Carin Koch är en av svensk damgolfs stora namn med en mångårig karriär främst på LPGA-touren. Carin har också representerat Europa i Solheim Cup fyra gånger och varit kapten för det europeiska laget 2015.

Idag arbetar Carin Koch som ansvarig för Hills Business Club. Hon är också invald som hedersmedlem sedan 2014 med motiveringen:

”Carin Koch (och Thomas Bjørn) har blivit utsedda till hedersmedlemmar i Hills Golf & Sports Club. De har båda haft stora idrottsliga framgångar i sina golfkarriärer och har valts till ledare i Solheim Cup respektive Ryder Cup. De är goda föredömen både på och utanför banan, bland annat genom sitt engagemang i barn och Barngolfen, en välgörenhetstävling till förmån för Drottning Silvias barnsjukhus som har utvecklats och vuxit på Hills. Vi på Hills tycker att Carin och Thomas i såväl sina karriärer som i sina satsningar på ungdomar har visat prov på stor målinriktning, beslutsamhet och ledarskap – och inte minst stort hjärta. Det kombinerat med ödmjukhet och respekt gör dem till goda representanter för Hills. De utnämns därför till hedersmedlemmar nummer 2 och 3, efter H.K.H. Prinsessan Birgitta som blev den första.”