Uppdaterat 11 juli 2018
Nu bjuder vi in till Hills Klubbtävlingar i dagarna tre! Den 18-20 juli spelar vi tre fristående tävlingar i olika former, men med rankingpoäng så att vi även korar veckans sammanlagt bästa golfare. Vi avrundar alla tre dagarna med en After Golf buffé.

ONSDAG 18 JULI – ELITE HOTELS TROPHY RESULTAT HITTAR DU HÄR

Singeltävling slaggolf 18 hål
Löpande start från 08:00
A- & B-klass (möjligt att även delta i Medlemsgolfen)
Startavgift 150:- per person

TORSDAG 19 JULI HILLS SUMMER TROPHY

Partävling bästboll slaggolf 18 hål
Löpande start från 08:00
A- & B-klass
Startavgift 150 kronor per person
Greenfee för gäster 550:-.

På onsdag och torsdag eftermiddag välkomnar vi även andra gäster, såsom familj och vänner, att delta i en utmaning på vår övningsgreen mellan 14:00 – 17:00. Därefter samlas vi i restaurangen som serverar After Golf buffé (deltagare i tävlingen kan köpa buffén för subventionerat pris). Runt klockan 18 har vi prisutdelning för dagens tävling och närspelsutmaning.

FREDAG 20 JULI – BLACK MOUNTAIN TROPHY

Partävling greensome slaggolf 18 hål
Shotgun start 09:00
A- & B-klass
Startavgift 300 kronor per person (inkl grillbuffé)
Greenfee för gäster 550:-.

På fredag eftermiddag serverar restaurangen en grillbuffé och vi avslutar med prisutdelning. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Anmälan gör du via Min golf och senast den 15 juli.

Välkomna!