Publicerat 19 juni 2019
Nu bjuder vi in till tre sköna medlemstävlingar på Hills! Den 18-20 juli spelar vi tre fristående tävlingar i olika former. Vi avrundar veckan med restaurangens lördagsgrill med livemusik, dit alla är välkomna. Nytt för i år är även att prisutdelningen för samtliga tre tävlingar sker på lördag ca kl.14.30.

TORSDAG 18 JULI – GREENKEEPERS REVENGE TAKE 3

Årets mest galna, utmanande och annorlunda tävling på Hills? Banarbetarteamet bjuder återigen in till tävling med oväntade flaggplaceringar och hinder på banan. Välkommen att spela deras att spela deras tvåmanna Texas scramble över 18 hål där minst en i varje lag ska vara medlem på Hills.
Rullande start från kl. 07:00
Anmälningsavigft: 150:- ink start-kit. Gästgreenfee 650:-.

FREDAG 19 JULI – SNÖRGOLFEN

Vi spelar greensome tvåmannalag. Varje lag får lika många meter i snöre som sitt spel-hcp. Snöret kan användas att sänka puttar eller ta sig ur svårigheter, man klipper av lika mycket på snöret som man flyttar bollen. Minst en varje lag ska vara medlem på Hills.
Rullande start från kl. 07.00
Anmälningsavgift: 150:- inkl. startkit. Gästgreenfee 650:-.

LÖRDAG 20 JULI – BLACK MOUNTAIN TROPHY

Första pris: En vecka boende och greenfee på Black Mountain för fyra personer!
Shotgunstart kl. 09.00. Fyrmanna scramble där minst två i laget ska vara medlemmar på Hills.
Pris: 250kr/pers inkl. grillbuffé och live musik. Gästgreenfee 650:-.

VÄLKOMNA!