Publicerat 8 april 2018
KM Matchspel
I år skall vi återigen kora två stycken klubbmästare i matchspel, en klass där vi spelar utan hcp (scratch) och en klass med hcp.

Scratch-klassen
Både herrar och damer är välkomna att deltaga, Herrar spelar från tee 60 och damer tee 50. Max antal deltagare är 32 st. Det kommer vara ren utslagningstävling. Man börjar alltså direkt med sextondelsfinal. Anmälan enligt hcp-principen.

Hcp-klassen
Både herrar och damer är välkomna att deltaga. Herrar spelar från tee 54 och damer tee 44. Max antal deltagare är 32 st. Det kommer vara ren utslagningstävling. Man börjar alltså direkt med sextondelsfinal. Anmälan enligt anmälningsdag.

Båda klasserna spelas löpande under säsongen enligt spelschema som publiceras på hemsidan och tavlan i receptionen.

Tävlingen spelas omgång för omgång och det är båda spelarnas ansvar att kontakta varann och spela sin match innan utsatt slutdatum. Det är därför viktigt att uppge telefonnummer vid anmälan. Skulle matchen inte vara spelad när perioden för spelomgången löpt ut kommer båda diskvalificeras.

Spelomgångar 2018
Sextondelsfinal                             4/5 – 31/5
Åttondelsfinal                                1/6 – 30/6
Kvartsfinal                                        1/7 – 6/8
Semifinal                                           22/8 – 9/9
Final                                                      10/9 – 7/10

De två som tar sig till final ska själva bestämma när de ska spela finalen, dock senast 7/10. Anmälan sker via receptionen på Hills senast 1 maj: Skriv upp dig på listan som sitter på anslagstavlan, maila info@hillsgolfclub.se eller ring 031-727 15 00.

Startavgift 100 kr per person & klass. Betalas innan första matchen i receptionen.

Ansvarig tävlingsledare
Magnus Larsson