Uppdaterat 10 maj 2019

Klasserna är nu lottade. Mer information hittar du här.

I år skall vi återigen kora två stycken klubbmästare i matchspel, en klass där vi spelar utan hcp (scratch) och en klass med hcp.

SCRATCH -KLASSEN
Både herrar och damer är välkomna att deltaga, Herrar spelar från tee 60 och damer tee 50. Max antal deltagare är 32 st. Det kommer vara ren utslagningstävling. Man börjar alltså direkt med sextondelsfinal. Anmälan enligt hcp-principen.

HCP-KLASSEN
Både herrar och damer är välkomna att deltaga. Herrar spelar från tee 54 och damer tee 44. Max antal deltagare är 32 st. Det kommer vara ren utslagningstävling. Man börjar alltså direkt med sextondelsfinal. Anmälan enligt anmälningsdag.

Båda klasserna spelas löpande under säsongen enligt spelschema som publiceras på hemsidan och tavlan utanför omklädningsrummen. Tävlingen spelas omgång för omgång och det är båda spelarnas ansvar att kontakta varann och spela sin match innan utsatt slutdatum. Det är därför viktigt att uppge telefonnummer vid anmälan. Skulle matchen inte vara spelad när perioden för spelomgången löpt ut kommer båda diskvalificeras.

SPELOMGÅNGAR 2019
Sextondelsfinal 6/5 – 2/6
Åttondelsfinal 3/6 – 30/6
Kvartsfinal 1/7 – 4/8
Semifinal 5/8 – 8/9
Final 9/9 – 6/10

De två som tar sig till final ska själva bestämma när de ska spela finalen, dock senast 6/10.

ANMÄLAN
gör du via receptionen på Hills senast 1 maj, maila info@hillsgolfclub.se eller ring 031-727 15 00. Startavgift 100 kr per person & klass. Betalas senast 1/5 via swish till Magnus Larsson på 0768-900003. Märk betalningen med namn och klass.

ANSVARIG TÄVLINGSLEDARE Magnus Larsson, tel: 0768-900003 email: mala@broen.se.