Uppdaterat 18 september 2018

ONSDAGSGOLFEN 2018

Spelas onsdagar från och med 9 maj till den 12 september.
FINALSPEL – lördag 15 september

INBJUDAN TILL FINALSPELET 15/9 HITTAR DU HÄR.
RESULTAT FRÅN FINALSPELET HITTAR DU HÄR.

RESULTAT till och med spelomgång 18:

A-klass omgång 18
B-klass omgång 18

KLASSER A klass + till hcp 9,9, B klass hcp 10-36. Du spelar i samma klass hela tävlingen.

POÄNG Poängfördelningen varje onsdag i båda klasserna kommer att vara följande; segraren erhåller 10p och i fallande skala till plats nr 10. För spelad 18 håls runda erhåller dessutom varje spelare 3p.

VSOP – Valfri starttid och partner

Alla rundor måste föras på individuella scorekort och vara signerade av din markör för att räknas. Har receptionen stängt när du är klar, lämnar du ditt scorekort i brevlådan till vänster om huvudentrén. Icke inlämnat scorekort vid midnatt medför tyvärr diskvalificering från veckans spel och inget poäng delas ut.

KOSTNAD 100 kr kontant per omgång, där hälften av avgiften utgör priser för respektive omgång, resterande går till finalspelet.

ANMÄLAN – Du ansvarar för att själv anmäla dig till tävlingen via Min Golf

TÄVLINGSLEDARE – Jan Sammels och Conny Elfström

Starten på årets upplaga av Onsdagsgolfen, även kallad Medlemsgolfen, blir den första onsdagen när Hills golfbana öppnar för säsongen. Finalen spelas samma dag som Hills Women´s Golf Trophy 15 september.

Avvikande mot det veckovisa spelet är v.27 då vi spelar 18 hål på onsdagens SAMT en 9 håls omgång fredag 6/7, då det är en afterwork inplanerad på Hills (se mer information om denna extra tävling under länken ”Aktuella Nyheter”). Det blir inget spel under tiden golfbanan är stängd för Nordea Masters.

Tillägg till varje onsdag är att vi kommer att köra en närmast hål tävling, givetvis kommer vi skifta hål varje vecka. Vinnaren varje onsdag kommer att erhålla 300kr i presentkort i restaurangen. Vi behöver dock hjälp av receptionen med att lämna ut ett måttband till första bollen varje onsdag. OBS, resultatet på hålet skall skrivas på SCOREKORTET och det är upp till varje spelare att anteckna detta.

FINALSPEL 15/9

1:an och 2:an från A- och B klassen går direkt till shot outen den 15/9 när vi summerar hela säsongen. Samma poängräkning som innan varje onsdag, enligt ovan beskrivning.

Då har vi 4st klara för shot outen, nytt för i år är att man istället för matchspel spelar 9hål slag NETTO. 3an från varje klass får 2 slag extra, 4an 1 slag extra och 5an får 0,5 slag. Om man då spelar om 6 platser i varje klass A och B för sig såklart för att det ska vara någorlunda rättvist. Ev sätter man ett tak på hur många från varje klass som ska få spela 1a 9. Då blir vi 16st som spelar shot outen, för att snabba på det hela så åker 3 bort på 10an, 3st på 11an, 2st på 12an samt 2st på 13e.