Uppdaterat 7 april 2020

***ONSDAGSGOLFEN ÄR INSTÄLLD TILLSVIDARE, LÄS MER HÄR***

ONSDAGSGOLFEN 2020

Spelas onsdagar mellan den 8 april till 23 september. Öppen för både damer och herrar!

Finalspel lördag 26 september
Klasser A klass + till hcp 9,9, B klass hcp 10-36. Du spelar i samma klass hela tävlingen. Båda klasserna spelar slaggolf.
Poäng Poängfördelningen varje onsdag i båda klasserna kommer att vara följande; segraren erhåller 10p och i fallande skala till plats nr 10. För spelad 18 håls runda erhåller dessutom varje spelare 3p.
VSOP Valfri starttid och partner.
Kostnad 100 kr kontant per omgång, där hälften av avgiften utgör priser för respektive omgång, resterande går till finalspelet.
Anmälan Du ansvarar för att själv anmäla dig till tävlingen via Min Golf (inför varje vecka).
Tävlingsledare Jan Sammels, Conny Elfström

Tillägg till varje onsdag är att vi kommer att köra en närmast håltävling, givetvis kommer vi skifta hål varje vecka. Vinnaren varje onsdag kommer att erhålla 300kr i presentkort i restaurangen/shopen. OBS, resultatet på hålet skall skrivas på NÄRMAST HÅL-skylten som är uppsatt ute på banan. Det är upp till varje spelare att anteckna detta.

FINALSPEL 26/9

1:an från A- och B klassen går direkt till shoot outen. 2:an i A- och B-klassen får 2 extra slag inför matchspelet, 3:an i A- och B-klassen får 1 extra slag till matchspelet.

Finalen spelas som 18håls matchspel. Shoot-outen spelas av 12 spelare. 2pers som är direktkvalificerade från säsongen och 10pers från vardera klass som möts i matchspel. Därifrån går 5 från varje klass vidare till shoot-outen.