Uppdaterat 8 juni 2021

Spelas onsdagar till och med den 22 september. Öppen för både damer och herrar!

Efter en lång pandemivår utan tävlingsgolf kan vi nu äntligen börja mäta krafterna mot varandra igen. Dock finns det vissa saker vi fortsatt måste tänka på;

• Hålla avstånd för att minska risken för smittspridning
  • Caddieförbud gäller för alla tävlingar
  • Följa generella restriktioner från Folkhälsomyndigheten

Nytt för i år är att vi använder oss av digitalt scorekort via vår samarbetspartner Gamebook. Du laddar ner appen Gamebook till din smartphone och för din score där. Du  kan anmäla dig till tävlingen på 2 sätt. Antingen scannar du en QR-kod i samband med att du betalar din startavgift i receptionen eller så använder du nedanstående länkar.

Klicka på spela golf och välj Hills i appen. Då får du en fråga om du vill spela onsdagsgolfen och sen för du in din score under rundans gång. Med Gamebook kan även dina golfkompisar följa ditt spel i realtid.

Spelas Onsdagar från 2 juni till och med den 22 september. Öppen för både damer och herrar!

Klasser A-klass + till hcp 9,9, B-klass hcp 10-54.
Du spelar i samma klass hela tävlingen oavsett hur ditt handicap förändras under säsongen. Båda klasserna spelar slaggolf.

Anmälan Du bokar din starttid i Sweetspot som vid en vanlig sällskapsrunda. Du anmäler dig till själva tävlingen genom Gamebook vid varje tävlingstillfälle.  Använd ovanstående länkar eller QR-koden som finns i receptionen.

Kostnad Kostnaden per tävlingstillfälle är 110 kronor som du betalar med kort i receptionen. Som tidigare år går hälften av avgiften till priser för respektive omgång (de tre första i varje klass) resterande går till finalspelet. (moms utgår även i år)

VSOP Valfri starttid och partner.

Poäng Poängfördelningen varje onsdag i båda klasserna kommer att vara följande; segraren erhåller 10p och i fallande skala till plats nr 10.

Finalspel Lördag 25 september

Tävlingsledare
Jan Sammels, John Åkerlund

FINALSPEL 25/9

32 spelare går vidare till finalen.

Nyhet för i år:
Inga spelare direktkvalificeras till Shoot-out. Alla som kvalificerar sig till finalen måste vinna i matchspel för att komma till Shoot-out. 1:an, 2:an och 3:an i båda klasserna under säsongen premieras med pris utöver extraslag enligt nedan:

• 1:an i A-klassen får 3 extra slag
  • 2:an i A-klassen får 2 extra slag
  • 3:an – 8:an i A-klassen får 1 extra slag
  • 1:an i B-klassen får 5 extra slag
  • 2:an i B-klassen får 3 extra slag
  • 3:an – 8:an i B-klassen får 1 extra slag

Prisbordet i år kommer utgöras av presentkort från Hills G&SC, som kan nyttjas på hela anläggningen. Finalen spelas först som 18-håls matchspel. 16 spelare från vardera klass möter i matchspelet. Därifrån går 8 från varje klass vidare till Shoot-out, totalt 16 spelare gör således upp om titeln: Årets medlemsgolfare!

Tävlingsledare: John Åkerlund, Jan Sammels