Uppdaterat 9 maj 2019

ONSDAGSGOLFEN 2019

Spelas onsdagar från när banan öppnar till 25 september
Finalspel lördag 28 september
Klasser A klass + till hcp 9,9, B klass hcp 10-36. Du spelar i samma klass hela tävlingen. Båda klasserna spelar slaggolf.
Poäng Poängfördelningen varje onsdag i båda klasserna kommer att vara följande; segraren erhåller 10p och i fallande skala till plats nr 10. För spelad 18 håls runda erhåller dessutom varje spelare 3p.
VSOP Valfri starttid och partner. Vi kommer även att ha en onsdagsgolfstid på förmiddagen och en på eftermiddagen för spelare som kommer ensam.
Kostnad 100 kr kontant per omgång, där hälften av avgiften utgör priser för respektive omgång, resterande går till finalspelet.
Anmälan Du ansvarar för att själv anmäla dig till tävlingen via Min Golf (inför varje vecka).
Tävlingsledare Jan Sammels, Conny Elfström

Starten på årets upplaga av Onsdagsgolfen, även kallad Medlemsgolfen, blir den första onsdagen när Hills golfbana öppnar för säsongen. Det blir inget spel under tiden golfbanan är stängd för Scandinavian Invitation.

Tillägg till varje onsdag är att vi kommer att köra en närmast hål tävling, givetvis kommer vi skifta hål varje vecka. Vinnaren varje onsdag kommer att erhålla 300kr i presentkort i restaurangen/shopen. OBS, resultatet på hålet skall skrivas på NÄRMAST HÅL-skylten som är uppsatt ute på banan. Det är upp till varje spelare att anteckna detta.

FINALSPEL 28/9

1:an från A- och B klassen går direkt till shoot outen. 2:an i A- och B-klassen får 2 extra slag inför matchspelet, 3:an i A- och B-klassen får 1 extra slag till matchspelet.

Finalen spelas som 18håls matchspel. Shoot-outen spelas av 12 spelare. 2pers som är direktkvalificerade från säsongen och 10pers från vardera klass som möts i matchspel. Därifrån går 5 från varje klass vidare till shoot-outen.