Uppdaterat 24 september 2020

Spelas onsdagar till och med den 23 september. Öppen för både damer och herrar!

Efter en lång vår och försommar utan tävlingsgolf kan vi nu äntligen börja mäta krafterna mot varandra igen. Dock finns det vissa saker vi fortsatt måste tänka på;

• Hålla avstånd för att minska risken för smittspridning
  • Ankomma till klubben max 1 timme före din starttid
  • Lämna klubben max 1 timme efter avslutad rond
  • Undvika att använda anläggningens omklädningsrum

Nytt för i år är att ni SKALL anmäla er via Min Golf och att betalning sker via SWISH. Efter avslutad rond lämnar ni scorekortet i brevlådan vänster om entrén.

Spelas Onsdagar från 1 juli till och med den 23 september. Öppen för både damer och herrar!

Klasser A klass + till hcp 11,9, B klass hcp 12-54. Du spelar i samma klass hela tävlingen. Båda klasserna spelar slaggolf.

Anmälan Du ansvarar för att själv anmäla dig till tävlingen via Min Golf (inför varje vecka)

Kostnad 100 kr sker innan start via SWISH (ange namn och starttid). Nummer att swisha till finns angivet på tavlan utanför receptionen. Hälften av avgiften utgör priser för respektive omgång (tre st/klass) resterande går till finalspelet.

Scorekort Tag ett tomt scorekort. Skriv din medspelares namn och golf-id. Efter avslutad rond lämnar ni kortet i brevlådan till vänster om entrédörren, INTE i receptionen eller restaurangen.

VSOP Valfri starttid och partner.

Poäng Poängfördelningen varje onsdag i båda klasserna kommer att vara följande; segraren erhåller 10p och i fallande skala till plats nr 10.

Finalspel Lördag 26 september

Tävlingsledare
Jan Sammels, Conny Elfström

FINALSPEL 26/9

1:an från A- och B klassen går direkt till shoot outen. 2:an i A- och B-klassen får 2 extra slag inför matchspelet, 3:an i A- och B-klassen får 1 extra slag till matchspelet.

Finalen spelas som 18håls matchspel. Shoot-outen spelas av 12 spelare. 2pers som är direktkvalificerade från säsongen och 10pers från vardera klass som möts i matchspel. Därifrån går 5 från varje klass vidare till shoot-outen.