UPPDATERAT 17 OKTOBER: Anmälan till Snörgolfen är full! Vid frågor, kontakta receptionen på info@hillsgolfclub.se

Nu är det dags för årets sista medlemstävling med 18 hål greensome, middag och prisbord, lördag den 27 oktober.

HÅLLTIDER
09.30 Registrering
10.30 Tävlingsinformation
11.00 Shotgun start
16.00 Middag och prisutdelning

HÅLTÄVLINGAR
Rakast drive, närmast pin

SPELFORM
Greensome, 18 hål ”snörgolf”. Minst en medlem per lag, max spelhcp 36,0. I snörgolf får varje lag får lika många meter i snöre, som sitt spel-hcp. Snöret kan användas att sänka puttar eller ta sig ur svårigheter. Man klipper av lika mycket på snöret som man flyttar bollen. Vill man sänka en enmetersputt klipper man av en meter snöre. Snörklippet räknas inte i scoren. Det antal slag laget presterat efter 18 spelade hål är slutresultatet, oavsett om laget nyttjat hela längden tilldelat snöre eller inte. Vid lika resultat vinner laget som har lägst spel-hcp.

ANMÄLAN
Anmälan via Min Golf, info@hillsgolfklubb.se, eller ring receptionen 031-727 1500.
Tävlingsavgift inkl. middag 250:-/person (dryck köpes separat). Gästgreenfee: 550:-
Önskar du hyra golfbil tillkommer en kostnad om 200:-/bil.

VÄLKOMNA!