Publicerat 18 september 2014
Till finalen i medlemsgolfen går 20 spelare från både A-& B-klassen, antal beroende på antal spelare i varje klass. På resultatlistan i klubbhuset ser du om det är aktuellt med finalspel. Nytt för året är att alla som spelat minst 5 omgångar spelar en B-final samtidigt. Är Du osäker hur många omgångar Du lirat så är de som lirat minst 5 omgångar markerade på ovannämnd lista. Det återstår 1 omgång så är Du inte klar till final så kan Du ta chansen!

Medlemsgolffinalen spelas som brukligt över 9 hål match med start ifrån 1:an för att sedan avgöras i en shootout över 9 hål med start ifrån 10:an. B-Finalen spelas över 9 hål med start från hål 10.

Det står middag på programmet som ingår för alla som kvalificerat sig till finalspelet. O.S.A. senast tisdag 23 september om middagen.

Obs! Du måste anmäla Dig till spel o middag
De som är i final meddelar om du inte kan komma, dessa är även de markerade på listan som tidigare åsyftas.
Samling för alla 8:30 i klubbrummet
Shootout vid 13:30