Nordea Masters

Uppdaterat 30 juli 2018

Den 16-19 augusti spelas Nordea Masters på Hills för allra första gången och vi har då äran att stå som värdbana för Sverige största golfevenemang. Där är också första gången på 22 år som denna golffest gästar Göteborg.

Hills byggdes ursprungligen med målsättningen att stå värd för de allra största golftävlingarna. Nu är det dags och vi ser fram emot att få banan testad av några av Europas absoluta toppnamn.

Längre ner på den här sidan samlar vi information som främst riktar sig till dig som är medlem och partner på Hills. Är du besökare av eventet i övrigt, eller söker fördjupad information, hänvisar vi till  Nordea Masters hemsida: www.nordeamasters.se. Här hittar du mer information om tävlingen, spelarna , biljettköp, parkering etc.

HÄMTA DIN NORDEA MASTERS-BILJETT
Från och med måndag 2 juli finns nu din veckobiljett till Nordea Masters att hämta i receptionen på Hills. Alla medlemmar är garanterade en biljett, oavsett ålder och medlemskapstyp. Vill du hämta åt fler personer går detta bra, men du behöver legitimera dig och signera att biljetten hämtats ut. Biljetter hämtas i Hills reception senast söndag 5 augusti.

KÖPA BILJETTER
Köps direkt via nordeamasters.se.  Alla som är medlemmar eller partners till Hills Golf & Sports Club per den 1 juli 2018 erhåller en varsin veckobiljett.

FUNKTIONÄR
Är du medlem eller partner till Hills och vill vara med som funktionär under årets tävling? Hills har tilldelats ansvaret för hål 18 och driving range. Vi återkommer inom kort med mer information om vad som gäller för dig under tävlingen.