Nordea Masters

Uppdaterat 15 juni 2018

Den 16-19 augusti spelas Nordea Masters på Hills för allra första gången och vi har då äran att stå som värdbana för Sverige största golfevenemang. Där är också första gången på 22 år som denna golffest gästar Göteborg.

Hills byggdes ursprungligen med målsättningen att stå värd för de allra största golftävlingarna. Nu är det dags och vi ser fram emot att få banan testad av några av Europas absoluta toppnamn.

På den här sidan samlar vi information som främst riktar sig till dig som är medlem och partner på Hills. Är du besökare av eventet i övrigt, eller söker fördjupad information, hänvisar vi till  Nordea Masters hemsida: www.nordeamasters.se. Här hittar du mer information om tävlingen, spelarna , biljettköp, parkering etc.

BILJETTER
Köps direkt via nordeamasters.se.  Alla som är medlemmar eller partners till Hills Golf & Sports Club per den 1 juli 2018 erhåller en varsin veckobiljett.

FUNKTIONÄR
Är du medlem eller partner till Hills och vill vara med som funktionär under årets tävling? Hills har tilldelats ansvaret för hål 18 och driving range. Vi återkommer inom kort med mer information om vad som gäller för dig under tävlingen.