Uppdaterat 29 augusti 2016
Vilket blev ditt bästa ”Sommarminne från Hills”? Och lyckades du samtidigt ha kameran i högsta hugg? Var med i vår årets fototävling och skicka in bidraget som säger allt. En vacker miljöbild eller kanske ögonblicket vid prisutdelningen där ära och berömmelse stod i fokus? Det enda kravet är att bilden är tagen på Hills Golf & Sports Club under 2016, innan sista tävlingsdag den 31 augusti. Tre fina priser finns att vinna.

Bidrag från dig som inte är medlem i Hills Golf & Sports Club är självklart också välkommet.

Så här går du till väga för att lämna in ditt bidrag;
1. Skicka in din bild till info@hillsgolfclub.se, märk ämnesraden med ”Sommarminne från Hills”, eller lägg upp bilden på Instagram med hashtaggen #sommarminnefrånHills. Använder du Instagram måste din profil vara öppen.

2. Lämna in ditt bidrag senast den 31 augusti 15.00 och du är med i utlottningen av tre fina priser:
1:a vinst: En golfrunda för två, med golfbil på Hills. Värdebeviset gäller i ett år från utfärdandet och betingar ett värde om 2880kr.
2:a pris. En långärmad golftröja från Hills i 100% Merino ull, värde 750kr.
3:e pris. Ett dussin Titleist NXT Tour s med Hills logotyp, värde 400kr.

…och så var det där finstilta…
För att delta i Hills Golf & Sports Clubs fototävling lägger du upp ditt sommarminne på Instagram med hashtaggen #sommarminnefrånHills eller mailar du bilden till info@hillsgolfclub.se. Tävlingen pågår till onsdag den 31 augusti. Du kan lämna in fritt antal bidrag. Ditt Instagramkonto måste vara öppet för att bilderna ska kunna ses och för att ditt bidrag ska räknas. Bilder som skickas in via mail kan komma att taggas av medarbetare på Hills (enligt ovan) och publiceras via Instagram.

Juryn består av medarbetare från Hills Golf & Sports Club och beslutet går inte att överklaga. Vinnaren kontaktas via sitt Instagramkonto eller via den emailadress som använts. De tre bilder som tilldelas pris, kommer att publiceras via Hills Facebook-konto, hemsida och Instagram. Genom att delta i tävlingen, ger du ditt samtycke till att Hills Golf & Sports Club använder ditt tävlingsbidrag i olika sammanhang med de bildrättigheter som därtill krävs.

Anställd hos Hills Golf & Sports Club får inte delta i tävlingen. Inget pris kan bytas mot pengar.