Publicerat 30 maj 2016
Vill du optimera din golf? Äntligen släpper vi vårt nya erbjudande från Fustra tillsammans med Hills fantastiska golftränare, Daniel och Sara. Genom vårt samarbete kan du nu få din golfsving analyserad tillsammans med din kroppsbalans för att på ett effektivt och framgångsrikt sätt optimera ditt golfspel.Sara och Daniel jobbar med golftekniken och vi på Fustra jobbar med din kroppsbalans, som är ett måste för en bättre sving.
Kostnad: 11.150:-
Detta får du: Golfanalys innan, hur ser din sving ut i nuläget?
Kroppsanalys, vilka kompensationer har du i kroppen och vad behöver förbättras för en bättre sving?
Nio timmar Fustra-träning golfprogram
Fem 25-minuterspass golfträning
Golfanalys efter avslutad träning.
Kontakta: daniel.grestam@hillsgolfclub.sesara.djos@hillsgolfclub.se eller betina.kortelainen@fustra.se för att anmäla dig eller om du söker mer information. Du kan också anmäla dig via Hills hemsida och denna länk.

PDF: Fustra Optimized Golf