Publicerat 31 mars 2020
Mängden medlemmar/partners som nu spelar padel på Hills, ökar stadigt. För den allmänna trivseln har vi förtydligat vilka regler som gäller.

– ENDAST padelspel är tillåtet på våra banor. Vill du spela fotboll, välj annan plats utanför Hills GSC område.
– Alla tider måste vara bokade i förväg via MATCHi. Upptäcker vi spel på en icke bokad tid tas dubbel avgift ut (600kr).
– Alla är välkomna att boka spel hos oss, även icke medlemmar/partners
– När pulsen ökar, behåll kläderna på!
– Håll rent och släng ditt skräp i papperskorgen. Det är ungefär lika jobbigt som att släppa skräpet där du står.

I ditt medlemskap ingår en timme padel/dag, per person och i mån av plats. Det innebär att du får en procentuell rabatt i samband med bokningen.

Du är även välkommen att kontakta oss i Hills reception för bokning av tid, hyra av rack eller vid frågor. 031-7271500, info@hillsgolfclub.se.