NYHET!
Prenumerera på veckans lunchmeny från Hills Restaurang!

Klicka här för att anmäla dig till veckomailet.
Klicka här för att boka bord..

 MENY 21 – 27 maj

Serveras 11.00-14.00

DAGENS LUNCH MÅNDAG -FREDAG 130:-
DAGENS LUNCH OCH DESSERT 185:-
I dagens lunch ingår mat, salladsbuffé, nybakat bröd, vatten, kaffe/the

MÅNDAG
Bakat högrev med rostad paprikakräm och bulgursallad
Pocherad kolja med vitvinsås, kokt färskpotatis samt fänkålssallad

TISDAG
Kalvfärsbiff med murkelsås, pressgurka samt potatispuré
Stekt sejfilé med äppleremouladsås, citron samt dillkokt färskpotatis

ONSDAG
Pankostekt kycklingbiff med chili- och limekräm samt kryddris
Ångad torsk med brynt smör, räkor, gröna ärtor samt kokt färskpotatis

TORSDAG
Örtstekt kalkonfilé med chimicurri och rostad färskpotatis
Havets Wallenbergare med dillstuvad potatis och fransk senapsdressing

FREDAG
Högrevsbiff med ”pesto rosso” och rostad klyftpotatis
Ugnsstekt spättafilé med sparrissallad, hummersås samt kokt färskpotatis

LÖRDAG
Helgbrunch 12.00-16.00 195:-
För barnen: Korv och pommes 80:-

MORSDAG
Mors Dag buffé 12.00-16.00 195:-
För barnen: Korv och pommes 80:-

HELA VECKAN
Dagens pasta: 130:-
Hills Räksmörgås 165:-
Salladsbuffé med kyckling/räkor 140:-/150:-
Veckans dessert: 65:-
Chokladtryffel 25:-

VÄLKOMNA!