HILLS ERBJUDER EN ATMOSFÄR SOM SÄTTER STÄMNINGEN PÅ MIDDAGEN

Få andra platser kan erbjuda den atmosfär som finns på Hills, en atmosfär som direkt sätter stämningen på firandet, oavsett om det är bröllop, studentmottagning, företagsfest, dop eller 50-årsmiddag. Den vackra miljön gör förstås sitt till, men lika viktigt är kökets goda mat och vår omtänksamma personal med känsla för varje liten detalj.

Vi skräddarsyr gärna måltider efter era önskemål, men har också färdiga menyförslag (se nedan på denna sida). Angivna priser är inklusive moms.

Hör gärna av er till oss och diskutera hur vi kan göra en buffé så bra som möjligt för just ert sällskap! Maila restaurang@hillsgolfclub.se eller telefon 031-727 15 25.

Sällskapsmenyer

Dessa menyer är anpassade för större sällskap, för 3 rätters menyer minst 10 personer och för bufféer minst 20 personer. Vi behöver ha er beställning 5 dagar innan aktuellt datum. Menyerna serveras endast till samtliga i sällskapet, dvs ni behöver enas kring en och samma meny. Allt för att ert besök hos oss skall bli den bästa restaurangupplevelse vi kan åstadkomma.

ÖVRIGT

Lokalhyra -18.00-01.00  7 000 kr

Lokalhyra med ommöblering – 17.00-01.00  10 000 kr

Blommor och dekorationer 

Vi samarbetar med flera professionella och etablerade företag som kan hjälpa er att skapa den perfekta känslan för er.

DJ och underhållning

Även här samarbetar vi med flera professionella och etablerade företag som kan hjälpa er med allt ifrån DJ:s och trubadurer till band och magiker.

Uppdaterat 19 april 2022