HILLS ERBJUDER EN ATMOSFÄR SOM SÄTTER STÄMNINGEN PÅ MIDDAGEN

Få andra platser kan erbjuda den atmosfär som finns på Hills, en atmosfär som direkt sätter stämningen på firandet, oavsett om det är bröllop, studentmottagning, företagsfest, dop eller 50-årsmiddag. Den vackra miljön gör förstås sitt till, men lika viktigt är kökets goda mat och vår omtänksamma personal med känsla för varje liten detalj.

Vi skräddarsyr gärna måltider efter era önskemål, men har också färdiga menyförslag (se nedan på denna sida). Angivna priser är inklusive moms.

Hör gärna av er till oss och diskutera hur vi kan göra en buffé så bra som möjligt för just ert sällskap! Maila restaurang@hillsgolfclub.se eller telefon 031-727 15 25.

Sällskapsmenyer

Dessa menyer är anpassade för större sällskap, för 3 rätters menyer minst 10 personer och för bufféer minst 20 personer. Vi behöver ha er beställning 5 dagar innan aktuellt datum. Menyerna serveras endast till samtliga i sällskapet, dvs ni behöver enas kring en och samma meny. Allt för att ert besök hos oss skall bli den bästa restaurangupplevelse vi kan åstadkomma.

TILLTUGG OCH KANAPÉER

35 kr / styck

Fisk och skaldjur
Skagenröra på rågbröd
Gubbbröra på kavring
Räkceviche med melon och mynta
Rökt lax med senapskräm
Västerbottenpaj med sikrom

Kött
Vilttartar med syltad svamp
Anklevermousse med päronmarmelad
Lufttorkad skinka med soltorkad tomatkräm
Asiatisk råbiff

Vegetariskt
Ädelost med fikonmarmelad
Hummus med rostade frön
Blomkålskräm med rostade hasselnötter

MENYER

Meny 1 – 495 kr

Toast Skagen med citron & dill
Kalvytterfilé med kantareller, rödvinssås och potatis- och palsternackskompott
Chokladmousse på browniebotten med marinerade björnbär

Meny 2 – 545 kr

Carpaccio av oxfilé med basilika, riven parmesan, citron samt olivolja
Pocherad rödtunsfilé med ragu på tomat, rotselleri, fänkål & örter serveras med persiljevelouté
Hallonparfait med rostad vitchoklad

Meny 3 – 595 kr

Svensk löjrom med klassiska tillbehör
Halstrad torskrygg med rödvinsbrässerad ragu på svamp, rökt sidfläsk och schalottenlök serveras med selleripuré
Crème brûlée med hallonsorbet

VINPAKET TILL MENYFÖRSLAGEN

Vi erbjuder vinmenyer som vi anpassar för att matcha Ert valda menyförslag

Vinmeny par – 395 kr

Denna meny börjar med ett glas mousserande. Därefter serveras ett glas vin till förrätten, ett glas till varmrätten och avslutas med ett glas dessertvin. Vinerna i denna meny är hämtade från världens alla hörn.

Vinmeny birdie – 495 kr

I denna vinmeny serverar vi viner från de klassiska vinområdena i Europa. Vi börjar med ett glas Champagne. Därefter serveras ett glas vin till förrätten, ett glas till varmrätten samt avslutas med ett glas dessertvin.

Vinmeny eagle – 595 kr

Vinerna i denna meny kommer från kända vinhus och områden som utmärker sig i karaktär och smak. Vi börjar med ett glas årgångschampagne. Därefter serveras utvalda prestigeviner genom hela måltiden. Ett glas till förrätten, ett glas till varmrätten samt avslutas med ett glas dessertvin.

BUFFÉER

Italienska buffén – 225 kr / person

Citron och rosmarinbakad kycklingfilé
Capresesallad
Pastasallad med soltorkade tomater, olivolja och balsamicovinäger
Antipasto misto med Prosciutto, Salami, Parmesan och Tallegio
Pestomarinerade grönsaker
Tapenade
Rostad vitlökskräm
Focaccia

Hillsbuffén – 325 kr / person

Grillad flankstek med chilirubb
Kryddig Chorizo
Ört -och citronrökt Torsk
Rostad potatis med spenat
Grillade grönsaker
Melon och fetaostsallad med gurka och mynta
Tomat och rödlökssallad
Barbecuesås
Örträm
Nybakat bröd med smör

DESSERT 75 kr

Hallonmousse med rostad vit choklad
Chokladmousse på browniebotten med marinerade björnbär
Crème brûlée med hallonsorbet

ÖVRIGT

Lokalhyra -18.00-01.00  7 000 kr

Lokalhyra med ommöblering – 17.00-01.00  10 000 kr

Blommor och dekorationer

Vi samarbetar med flera professionella och etablerade företag som kan hjälpa er att skapa den perfekta känslan för er.

DJ och underhållning

Även här samarbetar med flera professionella och etablerade företag som kan hjälpa er med allt ifrån DJ:s och trubadurer till band och magiker.