Publicerat 4 november 2021

Äntligen en vanlig jul på Hills igen
I december slår Hills Restaurang upp portarna till julens magiska värld.
Upplev doftande glögg, glittrande julstämning och en kulinarisk matupplevelse med alla smaker som hör julen till. Njut av årets mysigaste högtid tillsammans med din familj och dina vänner hos oss på Hills Restaurang.

Julbord för medlemmar
Lördag den 4 december har vi bokat upp restaurangen exklusivt för våra medlemmar. Då hoppas vi att du, tillsammans med respektive, vill komma till oss och njuta av årets härliga julbord. Som medlem på Hills Golf & Sports Club får du 15% rabatt på maten.

Pris: 464 kr/person (ordinare pris 595 kr)

Vi samlas klockan 18:00 och börjar med glögg och mingel. Därefter sätter vi oss till bords och avnjuter god julmat i glada vänners sällskap i vår juliga restaurang. Man betalar allt på plats och beställer det man vill dricka i baren.

Anmäl dig och ditt sällskap i formuläret nedan

Varmt välkomna till julen på Hills Restaurang

Förnamn*