Publicerat 7 maj 2017
Första omgången av seriespelet för våra lag är nu klar, med goda resultat. Hills damer har i år för första gången med två lag, D30 och nystartade D50. I D30 div.1 ligger Hills delad 1:a efter Kungsbacka GK, och i D50 div.3 leder laget serien klart.

Strålande resultat för Hills D50 trots spel i konstant regn på ett kallt Sjögärde GK. Nystartade Hills D50 leder med 34 slag efter första omgången. Laget träffades för gemensam lunch innan spel och skapade där en positiv inställning att gilla läget och att ta kloka beslut. Spelade gjorde Ewa Sjölin, Camilla Ronneback, Annica Grimberg-Lignell och Maria Wibreus. Lagets målsättning att komma på första eller andra plats och dessutom göra minst två birdies inföll med råge.

Övriga resultat:
H30 div 1: Hills ligger tvåa med 237 slag, leder gör Forsgården GK med 233.
H40 div 2: Hills är även här tvåa med 227 slag, ett efter Vallda G&CC
H50 div 1: En fjärde plats, 241 slag, fyra efter ledande Göteborgs GK
H60 div 1: Andra plats med 261 slag, tio efter ledande Göteborgs GK
H70 div 4: Hills ligger på andra plats med 287 slag, Lerjedalens GK leder med 276.
Samtliga tabeller hittar du via denna länk. Klicka dig därefter vidare i högerkolumnen, ”Resultat seriespel”.