Publicerat 24 maj 2018
Det här är förmodligen långt ifrån den första texten du läser om GDPR och vi vet, inte det roligaste ämnet, eller hur? Så vi ska försöka fatta oss kort. GDPR som står för General Data Protection Regulation och är en ny dataskyddslag som börjar gälla inom EU den 25 maj. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL).
     Vårt mål är att skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig som medlem på Hills. Vi behöver därför dina personuppgifter för att du bland annat ska kunna boka starttider, anmäla dig till tävlingar, få nyhetsbrev och andra utskick samt möjlighet att betala via faktura eller autogiro.
     Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter? Klicka dig vidare här eller kontakta oss på telefon 031 – 727 15 11. Du kan också mejla oss på ekonomi@hillsgolfclub.se