Publicerat 13 oktober 2019
Många goa skratt och härlig stämning på damsektionens avslutning i lördags med final i Matchcupen, höstmöte, prisutdelning, lotteri, föredrag och information.

Grattis Heléne Larsson vinnare i 2019 års Matchcup mot Annika Ewreskär Lövgren. Katarina Sjödell vann på andra sidan mot Sofia Berglund. Camilla Ronneback bästa dam samt flest spelade rundor i medlemsgolfen.

Vinnande lag i höstgolfen blev Marie-Christine Zandian, Linda Hermansson och Camilla Ronneback. Tack Marie-Christine Zandian och MczGallery. Tack Arne Hedström, Johan Edfors, Sara Djos, Jonathan Grogan, Jarkko Kortelainen för att ni kom och berättade om framtiden.

Tack Hills restaurang för den goda fisksoppan. Tack till sponsor GUM, MCZgallery och Hemköp Kullavik.

Tack till Damstyrelsen med Camilla Ronneback, Filippa Hallqvist, Ulrika Stenson, Margareta Bergholtz, Carin Hjalmarsson Koch och Ann-Sofie Eliasson som gör ett otroligt jobb.

Och sist, men inte minst, tack alla härliga damer som kom!