Publicerat 1 december 2020
Våren 2021 startar försäljningen av sex stora, efterfrågade, villor på generösa tomter i söderläge med en unik utsikt mot Hills golfbana och 2:ans green. Villa Bok har flexibla 5-7 rok fördelade på cirka 206 kvm och tomterna varierar mellan 750-1040kvm. Arkitekterna har för dessa tomter ritat fram en stor villa med altandäck som vetter mot söder och med utsikt över golfbanan. Villornas arkitektur följer idén för hela området med genuina material, mustiga jordtoner och moderna linjer. Förutom från altandäckets söderläge kan du även njuta av dagens sista solstrålar på den stora terrassen mot väster på andra våningen.

Med plats för många
Varje hus har en grundplanlösning för sina två våningar men med flera olika alternativ och man kan här skapa ett luftigt och rymligt hem på 5-7 rum och kök, inklusive tre badrum. Här finns gott om plats för en större familj och fina möjligheter för både ett rikt socialt liv och hemmakontoret.
Bilden visar en skiss över de sex villornas placering i direkt anslutning till 2:ans green, med klossar som ungefärlig placering på tomterna. Nordr (f.d Veidekke Eiendom) arbetar just nu med att utforma alla detaljer. Vill du få information löpande om VILLA BOK anmäler du dig via länken: https://hillsvillastad.se/intresseanmalan/