Gym

Vill du variera din golfträning med att lyfta tyngder eller löpträna? Inga problem på Hills. Som medlem kan du träna i vårt välutrustade gym, 160 kvadratmeter fulla med maskiner, fria tyngder, motionscyklar och löpband. Du kan se på tv eller lyssna på musik medan du tränar – eller bara titta ut över naturen utanför de stora fönstren. Gymmet är öppet från klockan 05:00 till midnatt, och med din accessnyckel kan du själv bestämma när du vill träna.

I våra golfmedlemskap Pro och Club ingår både gym och padel på årsbasis. Spelar du inte golf, erbjuder vi medlemskapet Social. Läs mer här.  För att aktivera gymmet erlägger du en engångsavgift på 1 000 kronor.

ERBJUDANDE 2019/2020
Vi erbjuder nu Hills medlemmar att göra TE3 RÖRLIGHETSANALYS till ett förmånligt pris. ”Du får en omfattande kartläggning av din rörlighet, som mäts med stor noggrannhet. Vi mäter 13 olika rörelser med hjälp av TE3 Mobility Stick. Baserat på analysens resultat får du fyra olika korrigerings övningar. Analysen passar för golf spelare.”

Analysen hjälper dig  att:
·      Undvika spänningar/smärta
·      Förebygga skador