Gym/PT

Vill du variera din golfträning med att lyfta tyngder eller löpträna? Inga problem på Hills. Som medlem kan du träna i vårt välutrustade gym, 160 kvadratmeter fulla med maskiner, fria tyngder, motionscyklar och löpband. Du kan lyssna på musik medan du tränar – eller bara titta ut över naturen utanför de stora fönstren. Gymmet är öppet från klockan 05:00 till midnatt, och med din accessnyckel kan du själv bestämma när du vill träna.

Access till gymmet ingår i våra medlemskap SVART och SOCIAL. Du kan även komplettera övriga medlemskap med tillgång till gymmet mot en årskostnad på 1.500 kr. Vi hjälper dig att aktivera din accessnyckel i receptionen.

PERSONLIG TRÄNING – PT

På Hills har du möjlighet att få personlig träning i gymmet både av Betina Kortelainen och Sara Djos.

Saras erbjudande:
50 min 850:- (3×50 min 2500:-)
50 min 2 pers 1100:- (3×50 min 2950:-)
Bokas genom mail till sara.djos@hillsgolfclub.se, tfn 076-8396491

Betinas erbjudande:
10 timmar a´60 min 8250:-
60 min 990:-
Bokas genom mail till betina@belifestyleab.com, tfn 076-3907075

TE3 RÖRLIGHETS ANALYS

Vi erbjuder nu Hills medlemmar att göra TE3 RÖRLIGHETSANALYS till ett förmånligt pris. ”Du får en omfattande kartläggning av din rörlighet, som mäts med stor noggrannhet. Vi mäter 13 olika rörelser med hjälp av TE3 Mobility Stick. Baserat på analysens resultat får du fyra olika korrigerings övningar. Analysen passar för golf spelare.”

Analysen hjälper dig  att:
·      Undvika spänningar/smärta
·      Förebygga skador
·      Öka prestationsförmågan
·      Förkorta återhämting

Tid för analys: 50 min.
Pris: 695 kr
Kontakta: sara.djos@hillsgolfclub.se eller boka via bokningsportalen (OBS, golf-id krävs för att boka via portalen).