Uppdaterat 4 maj 2018

Så bokar du

Våra padelbokningar sköts i samarbete med MATCHi, en modern onlinetjänst för racketsport. Du gör dina bokningar med betalning direkt online (http://www.matchi.se/facilities/hillssportsclub). För dig med iPhone finns det även en app på App Store – observera att den kräver att du har registrerat dig på webben först. Flera klubbar runtom i Sverige anslutna, så med samma inloggning kan du söka tider även på dessa när du är på resande fot.

Matchi – komma igång

Gå in på MATCHi och registrera dina användaruppgifter: http://matchi.se/registration/user. Nu kan du boka tider! Sök upp Hills på matchi.se eller gå direkt till bokningssidan på http://www.matchi.se/facilities/hillssportsclub

Fullvärdiga medlemmar har fri padel 1 timme per dag och bana. Om du inte direkt får gratispris hos Matchi efter din registrering så kan Matchi skicka dig en mejlinbjudan som ordnar det. Klicka på länken i det mejl du får och följ instruktionerna så spelar du sedan gratis. Får du inte mejlet, leta i din ”spam”/”skräppost” för att se om det fastnat där.

Bokning & betalning

Är du medlem på Hills ingår fri padel 1 timme per dag och bana. Vill du ta med dig tre gäster att spela med, går detta jättebra. Är du inte medlem på Hills, men vill hyra, är du förstås också välkommen. Kostnaden är då 300:- per timme och bana.

Du bokar och betalar med betal-/kreditkort. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att aktivera Enkel Betalning, vilket möjliggör bokning både på webb och i iPhone-app utan att knappa in kortar igen. Bokning kan ske max två veckor framåt i tiden. Avbokning för återbetalning – minus en reservationsavgift om du har betalat med kreditkort- ska ske senast 6h innan bokad tid.