Uppdaterat 17 januari 2018

Så bokar du

Våra padelbokningar sköts i samarbete med MATCHi, en modern onlinetjänst för racketsport. Du gör dina bokningar med betalning direkt online (http://www.matchi.se/facilities/hillssportsclub). För dig med iPhone finns det även en app på App Store – observera att den kräver att du har registrerat dig på webben först. Flera klubbar runtom i Sverige anslutna, så med samma inloggning kan du söka tider även på dessa när du är på resande fot.

Matchi – komma igång

Gå in på MATCHi och registrera dina användaruppgifter: http://matchi.se/registration/user. Nu kan du boka tider! Sök upp Hills på matchi.se eller gå direkt till bokningssidan på http://www.matchi.se/facilities/hillssportsclub

Fullvärdiga medlemmar har fri padel 1 timme per dag och bana. Om du inte direkt får gratispris hos Matchi efter din registrering så kan Matchi skicka dig en mejlinbjudan som ordnar det. Klicka på länken i det mejl du får och följ instruktionerna så spelar du sedan gratis. Får du inte mejlet, leta i din ”spam”/”skräppost” för att se om det fastnat där.

Bokning & betalning

Du bokar och betalar med betal-/kreditkort. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att aktivera Enkel Betalning, vilket möjliggör bokning både på webb och i iPhone-app utan att knappa in kortar igen. Bokning kan ske max två veckor framåt i tiden. Avbokning för återbetalning – minus en reservationsavgift om du har betalat med kreditkort- ska ske senast 6h innan bokad tid.