Uppdaterat 19 september 2018

INBJUDAN TILL YOGAKURSER PÅ HILLS

TORSDAGAR 16.30-17.30

Stor efterfrågan på yoga gör att vi nu utökar schemat på torsdagar med ytterligare en timme! Prova-på-passet för herrarna som kördes v.37, har således permanentats men välkomnar nu yogis av båda könen. Yogan leds av Catrin Rappe som har utformat passet för att förebygga skador och stärka muskler till ditt golfspel. Passar alla, nybörjare som van yogi. Anmälan är öppen för medlem såväl som icke medlem.

Nio torsdagar med start 20 september (ej kurs 1 november).
Minst 10 deltagare krävs för att kursen ska genomföras.
TID: 16.30 – 17.30
PLATS: Juniorrummet på Hills
PRIS: 450:- /9 ggr
100:-/tillfälle då du väljer att delta enstaka pass

Anmälan (och senare även betalning) gör du direkt till Catrin Rappe: catrin.rappe@move4change.se.

TORSDAGAR 17.45-18.45

Prova-på-yoga med Catrin Rappe blev en succé och vi kör därför vidare med en 10 veckors kurs med start redan den 13 september. Catrin är en erfaren gruppledare som kör olika pass på Sats Sisjön och Askim. Yogapasset är utformat för att förebygga skador och stärka muskler till ditt golfspel. Passar alla, nybörjare som van yogi. Kursen är öppen får både kvinnor och män, medlem såväl som icke medlem.

Tio torsdagar med start 13 september (ej kurs 1 november).
TID: 17.45 – 18.45
PLATS: Juniorrummet på Hills