Publicerat 20 juni 2016
Nu har alla grupper spelat klart innan sommaruppehållet och det är spännande i många klasser. I D30 div. 2 tappade tyvärr våra damer ledningen till Forsgårdens GK, men ligger nu på en stabil andra plats. Våra H30 herrar tappade tyvärr också och även här är det Forsgårdens GK som var i farten. Vårt H60-gäng tuffar på och har nu en imponerande ledning med hela 29 slag. 

D30
Här kommer rapporten från den 3:e omgången av damernas D30 seriespel på Sjögärde GK den 3/6. Med en delvis skadedrabbat lag lyckades vi ändå hålla oss kvar i toppen. Vi ligger nu på andra plats 4 slag efter Forsgården och 14 slag före Vallda. Spelade gjorde Ewa Sjölin, Marie-Christine Zandian och Marie Berntsson. Vädret var toppen och banan är ju alltid trevlig men inte helt enkel med mycket vatten. Nu är det sommaruppehåll tills den 12/8 då vi spelar på Vallda.
Hälsningar Camilla Ronneback

H30

H40

H50

H55+
Serie 3 på Albatross
Hills seglade upp i ledningen nu 3 slag upp på Partille och 7 slag upp på Gullbringa. Hills spelar hemma nästa match och blir svåra att tagas med i årets serie. Till övriga lag är det ett hopp ca 30 slag.

H60

H70