Publicerat 10 december 2015
Vill du träna din rörlighet? Eller är du sugen på att träna styrka och öka din förbränning? Fustra drar nu igång två pass i gymmet på Hills, båda utformade som gruppträningar. Fredag den 11/12 kl. 09.00 drar Fustra-teamet igång ett ”Burn”-pass, ett högintensivt träningspass med mycket förbränning. Onsdag den 16/12 kl. 09.00 börjar passen som hjälper dig att balansera din kropp och öka din rörlighet. Anmäl ditt intresse till betona.kortelainen@fustra.se alternativt telefon 0763-907075.

Rörlighet genom gruppträning

Nu drar Fustra igång ett rörlighetspass på Hills Golf & Sports Club med start den 16/12

”Vi vill utmana dig i ett rörlighetspass som balanserar din kropp. Ett pass med endast en pinne som redskap. Du kommer bli förvånad över hur tungt detta tillsynes lätta föremål blir om du är i fysisk obalans. En obalans kan uppstå vid för mycket stillasittande, snedbelastning, stress eller/och skador. Med andra ord, i modern livsstil. Eftersom vi använder oss av vår kroppsvikt och en pinne kan därför alla vara med och delta under detta pass. Fokus under passet är att skapa balans i kroppen och släppa på spänningar, öka rörligheten. Vi avslutar passet med att stärka upp vår core.”
Njut av 45 min kroppsbalansering.
Var: onsdagar 09:00 i Juniorrummet med start 16/12
Pris: Klippkort* på 10 gånger 1995kr
Vid intresse, kontakta betina.kortelainen@fustra.se, 0763-907075
*Klippkortet måste utnyttjas inom loppet av 6 månader

Träna din styrka och öka din förbränning genom gruppträning

Nu drar Fustra igång ett ”Burn”-pass på Hills Golf & Sports Club, start den 11/12

”Får vi presentera ett hög-intensivt pass med mycket förbränning. Syftet med passet är att hålla en hög puls då vi växlar mellan olika kroppsövningar och pulshöjande övningar. Du kommer att utmanas efter din egen förutsättning tillsammans med andra. Hills Burn-pass kommer få dig att bränna kalorier samtidigt som du kommer känna dig starkare!”
Bränn kalorier i 45 min.
Var: fredagar 09:00 i Juniorrummet med start 11/12