Publicerat 28 februari 2017
Tävlingsadministration och planering, genomförande av tävling samt regelkunskap. Det är innehållet i den tvådagars utbildning som nu anordnas av två Hillsmedlemmar, Camilla Ronneback och Arne Hedström;

”Kursen är för dig som tävlar, vill veta mer om golfens ibland snåriga regler, men som också vill kunna hjälpa till vid en golftävling. Målet är att vi ska bli fler på Hills som kan hjälpa till vid de tävlingar Hills GK Förening får i uppdrag att anordna av Göteborgs Golfförbund, men det är inget krav från Tävlingskommitténs sida. Kursen, som är avgiftsfri, är uppdelad på två tillfällen. Välj vad som passar dig, en av dagarna eller kanske båda? Ta gärna med dator.”

Tillfälle 1: Torsdag 23/3 17.30 – 20.30
Tävlingsadministration, planering och genomförande av tävling

Tillfälle 2: Tisdag 28/3 17.30 – 20.30
Regelkunskap

Plats och OSA
Hills Golf & Sports Club Juniorrummet (första rummet i huslängan där gymmet ligger).
OSA senaste måndag 20 mars till info@hillsgolfclub.se eller via denna länk. Arne nås, vid frågor, på 0704-559910, Camilla 0709-952797.

Välkomna!
Camilla Ronneback & Arne Hedström

Tävlingskommittén Hills GK

Föreningen Hills GK ansvarar genom tävlingskommittén för genomförandet av