Uppdaterat 10 april 2019
Christofer Andersson, Hills nya Course Manager, fick äran att berätta en av årets roligaste nyheter; vi öppnar Hills golfbana lagom till påsk, torsdag den 18 april. I år kommer Hills, likt många andra golfklubbar i Sverige, använda sig av ett nytt bokningssystem av starttider, som finns i appen Sweetspot. Det innebär bland annat att tider inte längre går att boka via Min Golf. Hills öppnar det nya bokningssystemet från och med torsdag den 11 april.

I övrigt är golfbanan i fint vårskick, men skör så här tidigt på säsongen då växtligheten precis kommit igång. Som vanligt gäller att du MÅSTE laga dina nedslagsmärken och återplacera torv. Banpersonalen fortsätter med klassiskt vårarbete på banan, där vi även stödsår fairways i år. Ta extra hänsyn till deras arbete och ge dem alltid företräde på banan när du spelar.

Medlemmar/partners kan boka starttid 60 dagar i förväg, samt ha fyra tider inbokade samtidigt. Som medlem kan du ta med upp till tre gäster, måndag – söndag, förutsatt att du själv spelar i bollen, gästgreenfee är då 695:-/18 hål vardagar, 795:-/18 hål helg. Gäster som bjuds med, kan spela på Hills vid max två tillfällen per säsong till detta pris, därefter gäller ordinarie greenfee.

Här kan du läsa mer om hur Sweetspot fungerar.