Publicerat 18 december 2015
Julhälsning från Hills VD Mats Sterner, med personal:

Jag vill börja med att tacka alla medlemmar i Hills Golf & Sports Club för året som gått, och hoppas att ni, liksom jag, ser fram emot ett nytt spännande golfår 2016. Vi summerar 2015 som året då vi tog flera viktiga steg i vår ambitiösa satsning mot att bli Sveriges bästa golfupplevelse 2017.

Vårt fokus är att ständigt förbättra spelytornas kvalitet, främst avseende greener, fairways, bunkrar och tees. De erfarenheter vi gjort under säsongen som gått, både bra och mindre bra, tar vi med oss inför nästa år. Under vintern 2015/2016 görs flera förbättringar av banan, och vill du veta mer om vad vår Course Manager Kerr Rowan och hans team är sysselsatta med, läs gärna mer på vår hemsida.

2015 blev också året med många fina tävlingsresultat och prestationer av medlemmarna i vår föreningsverksamhet, Hills GK. Juniorverksamheten har fortsatt att blomstra med många fina insatser, både individuellt och i lag. Våra två elitlag, dam och herr, radade upp framgångarna med vinster i både division 1 och Göteborgsserien. En prestation som jag vågar påstå saknar motstycke i golfsverige. Under 2016 får vi nu glädjen att följa dessa båda lag i Lag-SM, lagspelets finrum. I vanlig ordning har också våra mycket uppskattade klubbtävlingar genomförts med en härlig blandning av golf och lite fest. Jag vill därför passa på att rikta ett stort tack till alla som engagerat er ideellt i vår verksamhet. Er insats betyder mycket, för många, och gör att upplevelsen ofta blir det där ”lilla extra”.

Hills Sports Club fick under hösten förstärkning av fitnessföretaget Fustra. Betina och Jarkko Kortelainen finns nu på plats med hjälp och inspiration för hur du håller dig i trim. Vi vet att de har mycket på gång med uppstart av olika träningsgrupper och erbjudanden. De återkommer i början av 2016 med en kickoff då de presenterar verksamheten närmare.

En av de större förändringarna som sker på Hills inför nästa år, är att vi från och med den 22 december i år tar över driften av restaurangverksamheten. Vi etablerar nu ett eget koncept med målsättningen att skapa ett ”gastronomiskt vardagsrum”, en mötesplats för främst våra medlemmar och partners men också en plats där era familjer och vänner känner sig välkomna. För att lyckas med detta har vi i dagarna anställt två nya medarbetare med gedigen restaurangbakgrund. Ny drifts- och restaurangchef blir Matilda Ljungberg, som har flera år bakom sig som restaurangchef och sommelier på några av Norges bästa restauranger. Vår blivande köksmästare heter Manolo Bartrina och kom senast från Thörnströms kök, som stoltserar med en stjärna i Guide Michelin. Vårt nya ”dream team” presenteras inom kort på vår hemsida och Facebook.

Hills restaurang stänger den 19 december för året och öppnar igen efter renovering i mars/april. Klubbhuset kommer vara öppet som vanligt under tiden, både för golfande gäster och för dig som ska till gymmet eller vill besöka oss i receptionen.

Etableringen av Hills Villastad inleds i början av nästa år med etapp 1, där 76 villor och även bostadsrätter ska byggas. Projektet genomförs av Hills Fastigheter AB, tillsammans med Veidekke. Är du intresserad av att få löpande information, anmäl dig till Veidekkes intressentregister via http://veidekkebostad.se/hills/.

Avslutningsvis vill jag bara säga att vi kommer allt närmare ett arrangörskap av två stortävlingar. Vi hoppas stå värd för en tävling på Ladies European Tour 2017, samt en tävling på herrarnas European Tour 2018. Två väldigt prestigefulla evenemang som vi hoppas sätter Hills Golf & Sports Club ännu tydligare på kartan som Sveriges bästa golfupplevelse!

Med önskan om en God Jul & Ett Gott Nytt År!
Mats Sterner, med personal