Publicerat 7 augusti 2019
Nu är det bara två veckor kvar innan årets golfhändelse drar igång på Hills, när vi för andra året i rad är värdbana för Europatourtävlingen Scandinavian Invitation. Här följer information som är viktig att känna till för dig som medlem/partner på Hills.

För andra året i rad är vi på Hills Golf & Sports Club stolt värdbana för Europatourtävlingen Scandinavian Invitation, som spelas 22-25 augusti. Golftävlingen, som från och med i år drivs av Europatouren, är den självklara anledningen till att golfproffsen nu för 47:e gången i ordningen strålar samman under fyra intensiva sommardagar. Men fokus för teamet som jobbar med eventet ligger också på underhållning, mat och dryck. Besöket på tävlingen är tänkt att vara en helhetsupplevelse utöver det vanliga, för alla åldrar.

Det är i skrivande stund flera starka namn i startfältet som Henrik Stenson, Matthew Fitzpatrick, Marcus Kinhult och titelförsvararen Paul Waring, med några spelare till på väg in. Kanske vi till och med vågar hoppas på att Alex Norén är på plats när tävlingen väl börjar?

När du får detta nyhetsmail är vår Hillsspelare Joakim Wikström klar för tävlingen, efter att framgångsrikt ha säkrat en plats i det officiella kvalet. Thomas Bjørn spelar och det finns även goda förutsättningar för att Rikard Karlberg är med. Vi hittar även Per Lengfors, Niklas Lemke och Sebastian Söderberg på listan. Sen har vi även vårt spännande herr KM den 11-12 augusti, där vinnaren får en startplats om rätt mängd spelare med European Tour och/eller Challenge Tour status deltar.

Innan tävlingen drar igång vill jag passa på att tacka alla våra medlemmar som ställer upp med sin tid och hjälper till som funktionärer. Det är otroligt uppskattat och ett viktigt ansikte utåt för tävlingen. Jag vill även tacka vår course manager Christofer Andersson med teamet på banan för att väl genomfört förberedelsearbete. Vår målsättning är att presentera golfbanan i absolut toppskick när några av Europas bästa golfare tar sig an vår bana.

Med detta mail följer en hel del praktisk information som du bör känna till, som medlem. Har du frågor är du alltid välkommen att maila info@hillsgolfclub.se.

Vi ses!

Mats Sterner,
VD

BANAN STÄNGD FÖR MEDLEMSSPEL 12-26 AUGUSTI
Vi lämnar över golfbanan till Scandinavian Invitation perioden 12 -26 augusti. Under den tidsperioden är banan stängd för medlemsspel (bortsett från herr-KM dag 2). Vi öppnar banan för spel igen tisdag den 27 augusti.

RECEPTIONEN STÄNGD FÖR BESÖK 17-26 AUGUSTI

Scandinavian Invitation tar över klubbhuset fr o m v 34 och Hills reception är därför stängd mellan lördag 17 aug till och med måndag 26 augusti. Har du medlemsfrågor under denna period ber vi dig maila info@hillsgolfclub.se och vi kommer svara fortast möjligt. Vi svarar i telefon som vanligt t.o.m den 16 augusti. Tidbokningen är öppen under hela perioden via Sweetspot. Du möter vårt receptionsteam med Melinda och Sofia i spetsen om du besöker Hills tält i Invitation Village torsdag – söndag. Receptionen öppnar igen ”som vanligt” tisdag 27 augusti.

GREENFEESPEL PÅ SAMARBETSKLUBBAR 12-26 AUGUSTI

VALLDA GCC 500:- /18 hål
GÖTEBORGS GK 500:-/18 hål alla dagar
KUNGSBACKA GK 500:-/18 hål vardagar, 600:- helg
SAND GC 449:-/18 hål
DELSJÖ GK 150:- rabatt på ordnarie greenfee 18 hål
ALBATROSS GK 150:- rabatt på ordnarie greenfee 18 hål
FALKENBERG GK 200:-/rabatt på ordinarie greenfee (400-600:-)
TORREKULLA GK 200:- heldagsgreenfee
Bokning av tider sker direkt med respektive klubb.

HILLS RESTAURANG: VÄLKOMMEN PÅ AFTER GOLF TORSDAG, FREDAG OCH LÖRDAG

Alla medlemmar är välkomna till klubbhuset under tävlingsdagarna för After Golf från 17.30 torsdag, fredag och lördag, 22-24/8.

Restaurangen är öppen som vanligt för frukost, lunch och middag till och med tisdag den 20 augusti och öppnar igen för vanlig verksamhet tisdag den 27 augusti kl. 07.00.

GYM & PADEL 16-27 AUGUSTI

GYM & JUNIORRUM
Gymmet kommer att vara stängt 16-27 augusti då även denna del av Hills är uthyrd till Scandinavian Invitation.

ÖPPETTIDER FÖR PADEL
Bana 1 Är öppen t.o.m 16 augusti, stängd 17-25 augusti, öppnar igen 26 aug. Bokning genom MatchI. Under denna period kan man tyvärr inte hyra rack eller köpa bollar hos oss då receptionen är stängd.
Bana 2 är stängd 12 aug – 1 september

OMKLÄDNINGSRUM: TÖM DITT SKÅP!

Skåpen i omklädningsrummen kommer att användas av spelarna så du som har skåp behöver tömma detta senast torsdag den 15 augusti. Omklädningsrummen stänger efter detta datum. DETTA GÄLLER BÅDE DAMERNAS OCH HERRARNAS OMKLÄDNINGSRUM!

PARKERING UNDER TÄVLINGSVECKAN

19-20 augusti går det att parkera både på Hills vanliga parkering framför klubbhuset, samt på VIP-parkeringen för tävlingen, placerad i Hills Villastad Parken. 21-25 augusti, dvs pro am -dagen (onsdag) samt tävlingsdagarna torsdag – söndag, krävs VIP-parkeringstillstånd för att parkera så nära banan. Som funktionär parkerar du på Torrekulla GK, all övrig parkering hänvisas till Åbytravet och Astra Zeneca. Du åker då enkelt med shuttlebussar t/r Hills, dessa går onsdag – söndag mellan 06.30-20.00 och är gratis. Likaså gäller detta om du åker kommunalt till Mölndals Station. Mer information om parkering och hur du förköper P-biljett hittar du på tävlingens hemsida: www.scandinavianinvitation.se.

HÄMTA DIN BILJETT SENAST 16 AUGUSTI

Glöm inte att hämta ut din biljett till Scandinavian Invitation i Hills reception senast 16 augusti. Varje medlem per den 1 juli 2019 är berättigad till en veckobiljett som är GILTIG SAMTLIGA FYRA TÄVLINGSDAGAR! Vill du besöka tävlingsområdet tidigare i veckan, t ex under onsdagens pro-am, krävs ingen biljett.