Hills mycket omtyckta restaurang är placerad i vårt vackra klubbhus. Från noggrant utvalda råvaror skapar här vårt köksteam magnifik husmanskost som är en fröjd både för ögat och smaklökarna. Lokalen är mycket smakfullt inredd med en hög ambitionsnivå vad gäller både form, färg och trivsel. Till detta gastronomiska vardagsrum kommer både stamgäster och den inbitne golfaren för att avnjuta god mat på en av Göteborgs absolut vackraste platser. 

I restaurangen, som har öppet året om med varierande öppettider, serverar vi både frukost, lunch och middag där varje rätt är noga genomtänkt och komponerad efter säsongens smaker. Vi välkomnar även ett besök som innebär en god fika, en sen kväll med mat och dryck ute på terrassen i sommarvärmen, eller en öl framför den öppna brasan under kallare dagar.

Lokalen med sina panoramafönster ut mot golfbanan är nyrenoverad med mycket smakfulla detaljer. Den är flexibelt upplagd och därmed anpassningsbar för födelsedagsfester, bröllop, julbord eller andra evenemang för 60-120 personer. I utbudet ingår även cateringuppdrag där allt skräddarsys efter beställarens önskemål.