Medlemskap 2024

Så här i september kan vi titta tillbaka på vår första säsong som en anläggning med två slingor med både ris och ros. Det har varit en mycket utmanande säsong, dels på grund av vädret som gett oss både för lite och för mycket vatten i perioder, men också svårigheter i ombyggnationen som drog ut på tiden. Samtidigt är vi väldigt glada för att vi fått välkomna och lära känna många fler härliga medlemmar!

När vi blickar framåt mot nästa år är även det tudelat med både förväntan och en viss oro. I likhet med i stort sett alla andra har vi under det senaste året känt av stora kostnadsökningar. För att fortsätta erbjuda en högkvalitativ golfupplevelse har vi därför tvingats göra en mindre höjning i årsavgifterna till nästa år. Nästa års avgifter blir för respektive kategori:

Svart23.500 kr
Guld16.500 kr
Vit9.900 kr
Silver7.200 kr
Guld 217.200 kr
Silver 213.700 kr
Silver 132.100 kr
Social4.400 kr

Vi gör inga förändringar i innehållen i paketen, så mängden golf, bokningsregler och rabatter är oförändrade. Vi kommer under vintern att se över hur golfspelet på kvällar ska fungera bättre nästa säsong, så vi återkommer om dessa detaljer. Du som önskar byta kategori eller avsluta ditt medlemskap gör det genom att maila oss på ekonomi@hillsgolfclub.se senast den 31 oktober.