Nu ser vi fram emot 2024!

Kära medlemmar i Hills Golf & Sport Club,

Jag hoppas att ni alla får en underbar jul och att ni nu njuter av en välbehövlig avkoppling. Jag vill ta tillfället i akt att dela med mig av några viktiga nyheter och tankar inför det kommande året.

Först och främst vill jag rikta ett stort tack till vårt fantastiska team på banan. De har gjort ett fenomenalt jobb med att skapa den nya Valley Course och genomföra förändringarna på Hills. Resultatet är inget annat än enastående. Vi är otroligt stolta över att snart kunna erbjuda er en banupplevelse av högsta kvalitet och vi hoppas att ni har haft möjlighet att njuta av den nya banan.

Året 2023 bjöd på ett märkligt väderår, med en extremt torr vår följt av en lång period av regn. Trots dessa utmaningar har vi lyckats hålla banan i gott skick och erbjuda er en trevlig spelupplevelse. Vi tackar er för er förståelse och tålamod under de perioder då vädret påverkade spelbarheten.

Inför det kommande året ser vi fram emot vackert väder och en golfbana i toppenskick. Vi kommer att fortsätta att satsa på underhåll och förbättringar för att säkerställa att ni får en optimal spelupplevelse. Vi kommer också att fortsätta att erbjuda spännande tävlingar, evenemang och aktiviteter för att stärka gemenskapen inom klubben.

Jag är glad att kunna dela med mig ytterligare några spännande nyheter inför det kommande året. För 2024 kommer vi att introducera nya golfbilar som kommer att förbättra er upplevelse på banan. Dessa golfbilar är utrustade med modern teknik och bekvämligheter för att göra er rundor ännu mer njutbara. Vi ser fram emot att erbjuda er en smidig och bekväm transport runt banan.

Dessutom kommer vi att lansera ett digitalt träningssystem på vår driving range. Detta system kommer att ge er möjlighet att få individuell feedback och träningstips baserat på era slag. Ni kommer att kunna analysera era svingar, få statistik och göra framsteg i ert spel genom den här innovativa träningsplattformen. Vi är övertygade om att detta kommer att vara till stor nytta för både nybörjare och erfarna golfare.

Vi är stolta över att fortsätta att investera i infrastrukturen och erbjudanden på klubben för att ge er en ännu bättre golfupplevelse.

Vi är tacksamma för ert fortsatta stöd och engagemang, och vi ser fram emot att få dela ännu fler minnesvärda stunder tillsammans under 2024. Tillsammans ska vi göra nästa år till ett fantastiskt år på Hills Golf & Sport Club.

Återigen, tack för ert stöd och för att ni är en del av vår klubb. Vi önskar er alla en fortsatt trevlig julledighet och en strålande start på det nya året.

Julhälsningar

Mats Sterner med personal