Nu startar golfsäsongen 2024!

Efter ett par veckor med värmande sol och vårkänsla i luften så spritter det säkert i kroppen hos de flesta golfare. Vi på Hills är extra glada för att kunna erbjuda spel tidigt på säsongen tack vare nysatsningen Valley Course. Onsdag 13:e mars slår vi upp portarna för alla spelsugna golfare!

All bokning och betalning sker som vanligt i appen Sweetspot eller via hemsidan. Tidsbokningen öppnar måndag 11:e mars klockan 16. Då vi fortfarande har en hel del väta och låg växtlighet i marken kommer vi tyvärr inte tillåta spel med golfbil eller fyrhjulingar under de första veckorna på säsongen. Vi återkommer via nyhetsbrev, hemsida och våra sociala kanaler när detta blir aktuellt.

Under de första veckorna på säsongen kommer banan vara tillgänglig för bokning mellan klockan 10-16 varje dag för både medlemmar och gäster. På så sätt hoppas vi undvika de tider som vi riskerar att ha frost på banan. På båda våra banor är det absolut förbjudet att spela golf när det råder vinterförhållanden, det vill säga frost eller snö, på banorna. De dagar vi behöver senarelägga starten på grund av frost kommer vi alltid att senarelägga starttiderna. Du som har en bokad tid får då ett mail från receptionen med information om hur mycket din starttid är förskjuten. Vi jobbar på detta sätt för oftast kan vi då rädda fler starttider så att så många som möjligt ska få spela sin runda.

Självklart behöver du värma upp ordentligt innan premiären på Valley Course! Hills range öppnar i morgon lördag klockan 9. Ditt bollkort är påfyllt med årets pott och om du sedan behöver fylla på ytterligare hjälper vi dig gärna i receptionen. I slutet av april kommer vi installera Toptracer på rangen.

Övningsgreenen vid övre delen av rangen och närspelsområdet öppnar på onsdag 13 mars, precis som Valley Course.

För dig som behöver lite extra stöd inför säsongen kan vi varmt rekommendera kom-i-gång-kurserna med vår nya tränare Hugo Erlandsson. Du hittar mer info om dem och andra kurser och lektioner här.