Säsongsstart för medlemsgolfen

När golfbanan öppnar för säsongen kör vi som vanligt igång med den populära medlemsgolfen. Vi spelar varje onsdag och sista omgången är 18 september. Den 28 september är det dags för den stora finalen och årets medlemsgolfsmästare skall koras.

Klasser
A klass + till 9,9
B klass 10,0 – 54
Du spelar i samma klass hela säsongen. Båda klasserna spelar slaggolf

Anmäl och betala via QR kod i receptionen på tävlingsdagen eller via hemsidan.

Anmälningslänk för A-klassen 1:a maj

Anmälningslänk för B-klassen 1:a maj

Kostnad
110kr, betalas vid anmälan i Gamebook innan start. Hälften av avgiften utgör priser för respektive omgång (3st/klass) samt närmast hål pris på hål 10 varje vecka á 500kr. Resterande går till finalen

Rondregistrering
Vi använder Gamebook. Appen finns att ladda ner i App-Store.
En i bollen kan registrera åt alla i Gamebook

VSOP + 2 lottade tävlingar
Valfri starttid och partner, samt valfri tee (även på matchspelen i finalen)

Förutom 29/5 och 21/8 då vi har lottade tävlingar kl. 14.00 – 16.00. Anmälan görs via Gamebook.

Segraren i varje klass erhåller 15p och poängen fortsätter i fallande skala till plats nr 15. Alla som fullföljer sin runda/omgång erhåller 3p.

Återkval 25 september
Du som spelat minst 10 omgångar men inte når finalen har en chans denna dagen. Vi spelar en lottad tävling där 4 platser i finalen ligger i potten. Dessa möts sedan i finalen. Återkvalen spelas i en klass.

Finalspel
Lördagen den 28 september spelas finalen och de 14 bäst placerade i varje klass gör upp om den åtråvärda titeln som årets medlemsgolfare 2024. Segraren i varje klass belönas med 1 extra slag under matchspelet. Den 1:a i varje klass möter den på 14:e plats osv.

7 spelare återstår från varje klass till shoot-outen som kompletteras med 2 spelare från återkvalet

Det hcp man har efter sista omgången gäller för återkvalet och finalen.

Prisbordet är presentkort från Hills GSC, som kan nyttjas på hela anläggningen.

Tävlingsledare
Jan Sammels och Peter Almén