Padeltennis

Uppdaterat 8 juli 2016
Padeltennis är på frammarsch i Sverige och har vuxit enormt de senare åren. På Hills Golf & Sports Club är förstås stolta över att kunna erbjuda våra medlemmar en möjlighet att spela padeltennis på vår fina utomhusanläggning, som består av två banor.

Är du fullvärdig medlem ingår fri padel 1 timme per dag och bana. Vill du ta med dig tre gäster att spela med, går detta jättebra. Övriga medlemmar betalar 200:-/timme, per bana. Är du inte medlem på Hills, men vill hyra, är du förstås också välkommen. Kostnaden är då 300:- per timme och bana.

Är du intresserad av att lära dig grunderna i padeltennis eller vill du höja nivån ännu ett snäpp? På Hills samarbetar vi med Joel Christensen som är en duktig tränare med många års erfarenhet av spelet. Han erbjuder både gruppträning och privatlektioner, och kontaktas lättast via email joel@raktav.com eller mobil 0735-053573.

Att padeltennis finns med i Hills utbud beror till stor del på klubbens delägare och pro Johan Edfors, som upptäckte och lärde sig att tycka om sporten när han var i Spanien för att spela golf. Där är sporten mycket vanligare än här. För att kunna spela padeltennis även hemma i Sverige, lät Johan bygga banor på Vallda golfklubb, och senare också här på Hills. Han ligger också bakom de fem inomhusbanor som finns i Göteborg.